Latvijas lielāko krūšu īpašniece Viktorija Vailda ļauj ielūkoties savā ikdienā

tautaruna.lv 10.marts 2019, 19:48
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Par Latvijas lielāko krūšu īpašnieci dēvētā modele Viktorija Vailda atzīst - viņai katra diena ir kā brīvdiena, kuru skaistule bauda un velta sev, raksta "skaties.lv".

Viktorija stāsta, ka ir pūce un tāpēc ir pašsaprotami, ka viņai patīk no rītiem ilgāk pagulēt. Lai pamodinātu ķermeni, skaistule nedzer kafiju, bet labprāt bauda kapučino. Ja modelei jāizvēlas starp kafiju un tēju, viņa izvēlēsies ūdeni ar citronu.

”Galvenais no rīta ir atvērt logu un ielaist saules gaismu. Man patīk brīvība un ir tik patīkami, ka no rītiem nav jāceļas un jādodas uz darbu. Man katra diena ir kā brīvdiena,” nosaka Viktorija.

Viktorija zina, ka cilvēki lauž prātus par to, vai strādāt vai nestrādāt. Viņa ir mēģinājusi abus variantus, ir cēlusies no rītiem, samiegojusies, kad vēl ārā ir tumšs un pienākumu vadīta, devusies uz darbu.

Tagad viņa izvēlas celties vienpadsmitos, atver logu, ielaist iekšā saules gaismu un nodomāt, cik jauka diena. Kad citi jau ēd pusdienas, modele tikai brokasto, jo viņa izvēlas brīvību.

”Arī man mēdz būt ļoti aizņemtas dienas, kad ir ieplānotas fotosesijas vai filmēšanas. Ikdiena paiet, satiekoties ar draudzenēm, iepērkoties, apmeklējot skaistumkopšanas salonus un sportojot,” ikdienas gaitas atklāj Viktorija.

Pārsvarā Viktorija dodas ēst uz restorāniem, bet reizēm gatavo arī mājās, tas atkarīgs, vai ir brīvs laiks un noskaņojums.

Par spīti tam, ka Viktorija ir pilsētas dāma, nav tā, ka visas dienas tiek pavadītas pilsētā, viņai ļoti patīk atpūsties arī pie dabas.

”Daru, ko gribu, ceļoju un baudu dzīvi, patīk visa veida māksla, mode un jaunākās tehnoloģijas,” neslēpj Viktorija.

Neskatoties uz to, ka Viktorijai patīk nestrādāt un viņa dievina baudīt dzīvi, ja būtu jāizvēlas nauda vai mīlestība, viņa izvēlētos mīlestību. Tomēr naudai esot jābūt tik daudz, lai visam pietiek un var dzīvot komfortabli.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:47

Jaunākās diskusijas