Skulmes labs draugs izsakās par notikumiem viņas dzīvē

tautaruna.lv 2.marts 2019, 14:58
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Laikā, kad teju katru nedēļu sociālajos tīklos un medijos parādās informācija par notikumiem mūziķa Andra Kiviča un viņa mīļotās Lienes Skulmes dzīvē, savu viedokli par notiekošo paudis dāmas labs draugs, dejotājs Eldars Salvis Rozentāls.
Kā zināms, tad Liene un Eldars reiz kopā nodibinājuši deju studiju. Tiesa, jauno attiecību dēļ pārtraukta abu profesionālā sadarbība. Intervijā portālam "skaties.lv" Eldars norāda: "Liene ir cilvēks, kam vienmēr esmu varējis uzticēties, un viņa vienmēr varējusi uzticēties man; un esmu centies, cik nu manos spēkos, būt blakus vai atbalstīt. Ar Andri savukārt pirmo reizi iepazinos pirms gadiem 15, kad bijām kaimiņi. Gan Liene, gan Andris man no sākta gala likušies ļoti pozitīvi cilvēki."

Tāpat viņš uzsver, ka katra cilvēka mīlestība ir jāciena. "Ļoti ceru, ka visa šī izrādīšanās nav tikai labi izplānots PR, triks lai gūtu slavu, naudu vai ko citu un kas ilgtermiņā novestu pie vēstures atkārtošanās, kad Andris 2, tāpat kā reiz Andris 1, nožēlos un atgriezīsies ģimenē."

Eldars arī cer, ka Lienes un Andra starpā patiešām valda īsta mīlestība.

Avots: Portāls "skaties.lv"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas