"Es vairāk neko nesaprotu"; vai Kivičs piedzīvojis nervu sabrukumu?

tautaruna.lv 26.februāris 2019, 12:30
 
F64
Dziedātājs Andris Kivičs sociālajā tīklā Facebook publicējis ierakstu, kas lieka domāt, ka mūziķis ir neizpratnē par patlaban notiekošo viņa dzīvē.

Kivičs saviem sekotājiem lūdz padomu.

"Es vairāk neko nesaprotu. Ko man darīt dzīvē? Nevar kāds iedot kādu padomu?" raksta Kivičs.

Jāpiebilst, ka neilgi pēc publicēšanas Facebook lietotāji aktīvi metušies dot mūziķim padomus.

"Prom no Latvijas un atpūsties no visas šīs teātra izrādes,lai latviešiem atkal paliek garlaicīgi un meklē nākamo upuri ko noriet ! Sakārtot domas, un varbūt iepatiksies dzīve ārpus Latvijas robežām,kur varēsi savu dziedāšanas karjeru turpināt vai strādāt citur..
Padomāt kas dzīvē ir svarīgākais un novērtēt prioritātes un sapņus,jo vairāk jau neesi jauns puišelis,lai skraidītu un dauzītos pa pasauli," teikts kādā komentārā.

Tāpat komentētāji iesaka Kivičam vairāk pievērsties muzikālajām aktivitātēm, veidojot jaunas dziesmas un uzstājoties ar koncertiem.

Interesanti, ka ierakstu komentējusi arī Kiviča mīļotā Liene Skulme.

" Es Tev palīdzēšu, mīļais!" raksta Skulme.

Jāatgādina, ka pēdējā laikā sabiedrības uzmanība jo īpaši pievērsta Kiviča un sabiedrības dāmas Lienes Skulmes attiecībām. Plašu rezonansi izraisīja Kiviča un Skulmes sarīkotā tiešraide, kur abi gandrīz kaili redzami vannā. Savukārt pēc tam kļuva zināms, ka par pāra attiecībām tiks veidots realitātes šovs, kurā skatītājiem būs iespēja uzzināt pikanta pāra dzīves detaļas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas