Stendzenieks publicē "pikantu" tvītu par Kiviča izdarībām

tautaruna.lv 23.februāris 2019, 17:41
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Šonedēļ par sevi vairākkārt licis runāt mūziķis Andris Kivičs. Te viņš ar apelsīniem metis zupu restorāna darbiniecei, te publiski zākājis sievu Madaru par it kā nozagtu kailfoto. Tāpat ar visai tēlainiem epitetiem viņš paziņojis, ka 9.martā notiks viņa un "viltus ziņu" tēva Nika Endziņa cīņa boksa ringā. Kamēr pēc skaļajiem paziņojumiem mūziķis brīdi sociālajos tīklos neko nav publicējis, tikmēr reklāmas jomas veterāns Ēriks Stendzenieks visai pikanti izteicies par A.Kiviča izdarībām.

Sestdien, 23.februārī, sociālajos tīklos parādījusies afiša par gaidāmo boksa maču, kurā norādīts, ka cīņa notiks "Arēnā Rīga". To, vai tā patiešām būs uzzināsim 9.martā. Tikmēr ļaudis spriež, vai šīs ziņas par abu boksa maču tomēr neliecina, ka notikumi mūziķa dzīvē patiesībā ir labi izdomāts PR gājiens. Kāds pat izteicis pieņēmumu, ka tas varētu būt reklāmas jomas veterāna Ērika Stendzenieka projekts.

"Nē. Es principā nepiedalos tarakānu sacīkstēs, blusu cirkos un citos zooloģiskos eksperimentos. Man arī valkāt Kiviča ādu un acis, būtu so-so. Ceru, ka saprotat," atbildot uz pieņēmumiem norāda Ē.Stendzenieks. "Kivičs ar priešādiņu nav Red Hot Chilli Papers. Ja tu visu uguni izšāvi ļoti vidēja luņķa izmēru netīrā vannā - es nedomāju, ka tur būs pilna zāle, lai redzētu to pašu krānu, ko grūti atšķirt no klitora lētā džakuzi. Ok, varbūt kļūdos. Paldies," mikroblogošanas vietnē twitter raksta reklāmas jomas darbonis.

Jau iepriekš vēstīts, ka Ē.Stendzinieks nav kautrējies kritizēt A.Kiviča un viņa mīļotās L.Skulmes aktivitātes sociālajos tīklos. Vairāk par to lasi šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:26

Jaunākās diskusijas