Salceviča: Vai tas, ka es sev patīku jebkurā veidolā, ir noziegums?

tautaruna.lv 22.februāris 2019, 15:40
 
Ģirts Ozoliņš/F64 Photo Agency
Latvijā iecienītā stiliste un modes dizainere, dzīvesstila bloga autore Indra Salceviča vietnē Instagram publicējusi fotogrāfiju, kurā redzama izaicinošā ietērpā - apakšveļā un puķainā halātiņā. Attēlu Salceviča komentējusi, atzīstot, ka viņa sev patīk tāda, kāda ir.
"Zini ko? Es sev patīku! Šeit un tagad! Iespējams,kādam es šķietu resnākais cilvēks Latvijā, kurš nodarbojas ar liekā svara popularizēšanu. Kādam es kalpoju kā bieds un šausmu objekts, bet kāds cits skatās uz mani tieši tāpat, kā skatās pats uz sevi. Jā! Man ir virsvars, bet vai tāpēc es neesmu cilvēks? Vai tāpēc citiem ir jāizvirza teorijas par manu dzīvesveidu? Vai tas, ka es sev patīku un patikšu jebkurā veidolā, ir noziegums? Vai tas, ka es sev patīku, nozīmē ka es dzīvoju nepareizi? Un kurš dzīvesveids ir tas pareizais?" taujā Salceviča.

Viņa dalās pārdomās par to, vai visiem ir jādzīvo pareizi. Salceviča atzīst, ka viņa dzīvo pareizi, jo tas ir viņas pareizi.

View this post on Instagram

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

Jāatgādina, ka nesen blogere atzinusi, ka dzīve apaļīgākās formās ir ar mazāku stresa zīmi.

Jau vēstīts, ka pērnā gada jūnijā Salceviča paziņoja, ka pametusi tērpu dizaineres profesiju un nodevusies jaunam hobijam - viņu iedvesmo apalītes, tādēļ iecerējusi veidot rakstus interneta blogā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas