Greifāne izsakās skarbi par Latvijas dalībniekiem "Eirovīzijā"

tautaruna.lv 22.februāris 2019, 14:42
 
F64 Photo Agency
Aizvadītajā nedēļas nogalē tika noskaidrots, ka Latviju 64.Eirovīzijas dziesmu konkursā pārstāvēs duets "Carousel" ar lirisko dziesmu "That Night". Kamēr komponists Guntars Račs norāda, ka grūti prognozēt mūsu valsts izpildītāju sekmes konkursā, tikmēr dziedātāja Liene Greifāne nekautrējas paziņot, ka mēs šogad konkursu noslēgsim pēdējās vietās.
"Apsveicu, Latvija Eirovīzijā atkal būs pēdējās vietās," tā sociālajā tīklā facebook vairākas stundas pēc "Supernovas" noslēguma rakstīja dziedātāja Liene Greifāne. Viņasprāt, dueta izpildītā dziesma ir skaista šūpuļdziesma, kas visus ieaijās.

Tāpat dāma nav kautrējusies kritizēt "Supernovas" žūrijas darbu. "Žūrija ir tik neadekvāta, pilnīgi caur neielēm var just, cik ļoti negribēja sūtīt Markusu, Samantu vai DFE, kuri tiešām cienīgi būtu spējīgi pārstāvēt LV un pacīnīties par iekļūšanu finālā. Pēc 3 min neviens neatcerēties nedz grupas nosaukumu, nedz dziesmu," norāda L.Greifāne.

Tikmēr jau vēstīts, ka visai pozitīvi Latvijas izvēli par to, kurš šogad pārstāvēs mūsu valsti "Eirovīzijā" vērtē komponists Raimonds Pauls. Viņš norādīja, ka šogad Latvija starptautiskajā dziesmu konkursā uzstāsies ar nestandarta priekšnesumu, jo "iesim bez uguņiem" un ar vienkāršu dziesmu.

Uz jautājumu, vai "Carousel" ar savu dziesmu pavasarī varētu pārsteigt Eiropu līdzīgi, kā to 2017.gada Eirovīzijā izdarīja Portugāles pārstāvis Salvadors Sobrals, Pauls atbildēja: "Tad jau skatīsimies."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:10

Jaunākās diskusijas