Paskat, ko Kivičs paziņojis video, ko noskatījušies tūkstoši

tautaruna.lv 22.februāris 2019, 11:28
 
Ekrānšāviņš no facebook
Mūziķis Andris Kivičs, kurš šonedēļ atkal licis par sevi runāt pēc tam, kad publiski paziņojis, ka sieva Madara no viņa telefona nozagusi viņa un mīļotās Lienes Skulmes kailfoto, sociālajā tīklā facebook paziņojis, kad notiks viņa un "viltus ziņu" tēva Nika Endziņa cīņa boksa ringā.
Kamēr cilvēki sociālajos tīklos iepriekš dalījušies ar viedokļiem, ka ziņas par A.Kiviča un N.Endziņa cīņu ir vien lēts reklāmas triks, tikmēr pats mūziķis taisnojas, ka nevajag ticēt sarakstēm par to, ka cīņa nenotiks. Izrādās, abu tikšanās boksa ringā paredzēta jau 9.martā.

Jau vēstījām, ka saistībā ar šo notikumi nesnauž Betsafe bukmeikeri, kas jau izteikuši prognozes par gaidāmo tikšanos ringā. Ja šāda cīņa notiks, par favorītu tajā tiek uzskatīts Niks Endziņš - varbūtība, ka viņš uzvarēs, vērtēta ar 63%. Tiesa gan, iespēja, ka šāda cīņa notiks līdz šī gada 1. jūnijam, tiek vērtēta kā zema - vien ar 33%.

Pirmajā brīdī šķietami pārsteidzošo vērtējumu par dueļa iznākumu komentē “Betsafe” bukmeikeri: “Pēc tā, ko varējām redzēt slavenajā vannas video, Andra fiziskā forma pašlaik nav tā labākā. Ja cīņa notiks pēc boksa noteikumiem, Endziņš ir favorīts, jo svarīga ir izturība. Ja Andris grib Niku uzvarēt, viņam jau pirmajos raundos jāveic izšķirošais sitiens. Andris tomēr ir ievērojami vecāks un ar smagnēju miesas būvi.” Vienlaikus bukmeikeri norāda uz to, ka šādas cīņas sagatavošana prasa zināmu laiku, un, iespējams, abi konfliktētāji cer vien uz ātru sabiedrības uzmanības piesaistīšanu ar skaļiem paziņojumiem, tādēļ varbūtība par šādas cīņas norisi pirms šī gada 1. Jūnija novērtēta tikai ar 33%.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:24

Jaunākās diskusijas