Klimovičs: Man ir brīnišķīga sieva, bet man viņu vajadzētu pērt

tautaruna.lv 19.februāris 2019, 17:51
 
Ekrānuzņēmums
Ar visai šokējošām atziņām "STV Pirmā!" raidījumā "Sieviete. Personīgi" dalījies režisors Roberts Klimovičs, kurš, kā zināms, ir islāmticīgais. Lai arī Klimovičs sirsnīgi izsakās par sievu, viņš uzskata, ka tomēr būtu nepieciešams viņu pērt, jo tad sieva ar viņu neuzsāktu sadzīves strīdus.

Klimovičs norāda, lai cik sieva ir brīnišķīga, tomēr ir brīži, kad sieva sākot ar viņu "strīdēties un neklausīt, sāk mēģināt būt līdere".

"Ja es viņu regulāri pērtu, tas tā nebūtu. [...] Sievai ir jārespektē vīrs," uzskata Klimovičs, kurš uzskata, ka bailes un respekts iet roku rokā un nošķirt ir grūti: "Bērni arī no manis baidās. Ja pasaka, ka atnāks tētis, bērni jau ir gultās."

Klimovičs regulāri pauž skaļus paziņojumus, kuri mūsu sabiedrībā nav ierasti. Iepriekš viņš paziņoja, ka latvietēm un citu tautību pārstāvēm būtu jāprecas tikai un vienīgi ar islāma ticīgiem vīriešiem: "Mans uzskats ir tāds, ka ir jāprecas tikai ar islāma ticīgiem vīriešiem latvietēm, un ne tikai latvietēm, bet visām sievietēm, bet muslimiem es neiesaku precēties ar latvietēm."

Roberts Klimovičs par musulmani kļuva 2013. gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:29

Jaunākās diskusijas