Publisko izdarību dēļ Kivičam un Skulmei draud atņemt bērnus

tautaruna.lv 19.februāris 2019, 12:30
 
F64
Pēdējā laikā sabiedrības un mediju uzmanība pievērsta mūziķa Andra Kiviča un viņa mīļotās sievietes Lienes Skulmes dzīvei. Taču Valsts Bērnu tiesību aizsardzības inspekcija uzskata, ka publiskajā telpā nonākusī informācija par pāra izdarībām ir emocionāla vardarbība pret abu bērniem, vēstīts Ulda Landmaņa, Martas Martinsones un Jura Vaidakova materiālā "Skandāls pēc skandāla" izdevumā "Kas Jauns".
Inspekcijas Juridiskās nodaļas juriskonsultante Inga Sazonova atklāj, ka Kiviča un Skulmes uzvedība publiskajā telpā ir inspekcijas uzraudzībā jau faktiski no paša sākuma.

Viņa atklāj, ka, saskatot apdraudējumu abu bērniem emocionālās vardarbības veidā, inspekcija gatavo iesniegumu Valsts policijā, lūdzot rast iespēju slēgt Kiviča Facebook kontu.

Viņa neslēpj - ja situācija neuzlabosies, nākamais solis ir bāriņtiesas iesaistīšana.

Kardinālākais atrisinājums bērnu interešu aizstāvībai - bāriņtiesa var lemt par vecāku tiesību atņemšanu.

Jāpiebilst, ka pagājušajā nedēļā plašu sabiedrības rezonansi izsauca Kiviča Facebook tiešraide, kurā viņi ar Skulmi gandrīz kaili bija redzami vannā.

Arī šī nedēļa iesākusies Kiviča zīmē - medijos tiek vēstīts par skandālu, kuru Kivičs sarīkojis kafejnīcā, kad oficiante esot atnesusi viņam, iespējams, nepareizo zupu.

Kā iepriekš vēstīts, abu attiecības uzplauka pērnā gada nogalē, kad Kivičs paziņoja par aiziešanu no savas sievas Madaras, kura pašlaik audzina abu meitiņas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:40

Jaunākās diskusijas