Skandāls! Kivičs noliedz, ka kafejnīcā Rīgā izsitis oficiantei zobu

tautaruna.lv 19.februāris 2019, 10:33
 
F64
Pēc ziņām par to, ka mūziķis Andris Kivičs ”Olimpijas” zupu restorānā esot metis ar apelsīniem oficintei, jo neesot garšojusi viņas pasniegtā zupa, pats mūziķis skaidro, ka patiesībā viss bijis citādāk, raksta "skaties.lv".
”Kivičs ar savu Lieni ēda zupu restorānā. Jau no malas skatoties, bija visai acīmredzams, ka piedzēries. Ēda skābu kāpostu zupu un viņam negaršoja, ka zupā ir paprika, tāpēc Kivičs sarīkoja skandālu pa visu restorānu,” stāstīja aculiecinieks.

Kā skaidro mūziķis, vakarā abi ar Lieni devušies paēst zupu restorānā, kur pasūtījuši harčo un skābu kāpostu zupu. Problēma sākās, kad izrādījās, ka zupa, kas izvēlēta pēc ēdienkartes, kura turklāt papildināta ar bildēm, izrādījusies teju cits ēdiens.

”Skābu kāpostu zupas vietā mums atnesa kaut ko ar grūbām un papriku. Lienei ir alerģija pret papriku. Pasaucām oficianti un mēģinājām mierīgi paskaidrot, ka pasūtījām citu zupu. Taču darbiniece uzreiz sāka burtiski kliegt pretī: ”Ko jūs iedomājaties! Zupai nav jāizskatās tā, kā bildē! Ēdiet to, ko jums atnesa!”


Dzirdot sarunu, no virtuves iznāca pavāre. Ja godīgi, esmu pavisam drošs, ka viņa bija narkotiku reibumā. Viņa sāka mūs lamāt krievu valodā, kliegt uz Lieni ”čo, su**”,” atceras mākslinieks.

Lai arī otras puses versija ir tāda, ka darbinieki atvainojušies mūziķim par pārpratumu un piedāvājuši atdot naudu vai samainīt zupu pret kādu citu ēdienu, mūziķis uzsver, ka darbinieki gluži otrādi - nav centušies risināt situāciju mierīgā ceļā.


Jā viņš nenoliedz, ka vienā brīdī, kad pavāre nosaukusi Lieni par prostitūtu, nervi neizturējuši, un viņš tvēris pēc apelsīniem, kas stāvējuši uz letes.

Aculiecinieks apgalvo, ka Kivičs ar apelsīnu izsitis meitenei zobu, bet mūziķis to kategoriski noliedz. ”Es metu viņas virzienā, bet ar tiem apelsīniem viņai nemaz netrāpīju!


Konflikta izskaņā restorānā ieradies apsargs, kurš palūdzis Kiviču doties prom, un pāris viņu bez ierunām paklausījis.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas