Liene Skulme internetā atbild uz sekotāju jautājumiem; daži no tiem ļoti personīgi

tautaruna.lv 18.februāris 2019, 17:21
 
F64 Photo Agency
Pagājušajā nedēļas nogalē mūziķa Andra Kiviča mīļotā Liene Skulme sociālajā tīklā Instagram labprāt atbildēja uz viņas sekotāju uzdotajiem jautājumiem. Protams, daudzi bija par viņas attiecībām ar mūziķi.

Kāds sekotājs taujāja, vai apkārtējie draugi, ģimenes locekļi un citi tuvi cilvēki ir novērsušies no pāra sakarā ažiotāžu, ko izraisīja abu strauji uzplaukusī mīlestība. Uz to māksliniece un žurnāliste atbildēja apstiprinoši: "Diemžēl ir, jā, bet labi, ka mēs esam viens otram. Es izvēlos laimi."

Tāpat Skulme apstiprināja, ka drīzumā pāris vietnē Youtube izveidos savu kanālu, kur likt ikdienā safilmētos videomateriālus. Un interneta tiešraides arī joprojām neizpaliks. Sabiedrības dāma lūdza sekotājiem būt pacietīgiem.

Savukārt citi sekotāji joprojām netic, ka starp Andri un Lieni ir īsta mīlestība. Uz to Skulme atbild: "Mums viss ir nopietni. Pirmo reizi mūžā. Tā ir liela laime. Novēlu tev mīlestību!"

Liene tāpat atklājusi, ka viņai Andrī patīk "pilnīgi viss". "Man nav nekā, kas viņā nepatiktu. Viņam ir laba sirds, maigums, gudrība, spēks, kā arī viss pārējais, ko vien sieviete grib saskatīt savā vīrietī," labus velta Kiviča mīļotā.

Kā iepriekš vēstīts, abu attiecības uzplauka pērnā gada nogalē, kad Kivičs paziņoja par aiziešanu no savas sievas Madaras, kura pašlaik audzina abu meitiņas. Liene un Andris gatavojas savam realitātes šovam, kuru plānots pārraidīt televīzijā. Savukārt Kivičs pieņēmis par "viltus ziņu tēva" Nika Endziņa izaicinājumu uz boksa maču. Mūziķis pieņēmis piedāvājumu pēc tam, kad Endziņš neglaimojoši izteicās par Skulmi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:24

Jaunākās diskusijas