Skat, kura populāra sabiedrības dāma "lūdz" Kiviča palīdzību

tautaruna.lv 16.februāris 2019, 11:13
 
Edmunds Brencis/ F64 Photo Agency
Kamēr vieni sociālo tīklo lietotāji nebeidz sekot līdzi notikumiem mūziķa Andra Kiviča dzīvē, tikmēr citi, iespējams, pamanījuši sabiedrības dāmas Katrīnes Saulietes aktivitātes sociālajā tīklā instagram. Saistībā ar pēdējo dienu notikumiem dāma pat vērsusies ar visai interesantu lūgumu pie mūziķa Andra Kiviča.

Pirms dažām dienām raidījums "Bez Tabu" vēstīja, ka kāda tā skatītāja lūgusi iedziļināties Krievijā bāzētas kompānijas “NL international” produkcijas izplatīšanā Latvijā. Viena no kompānijas pārstāvēm ir arī hokejista Kaspara Saulieša sieva, kura raidījumā pastāstījusi gan par uzņēmuma produktiem, gan tā darbību.

Lai gan uzņēmums piedāvā dažādu produktu klāstu, vislielākā uzmanība sociālajos tīklos pievērsta tieši tēmai par konkrētā uzņēmuma uztura bagātinātāju lietošanu uzturā. Lielas diskusijas raisījis arī fakts, ka, piemēram, atrodas cilvēki, kuriem šķiet, ka konkrētie uztura bagātinātāji, kas žargonā tiek dēvēti par "pulveriem" tiek lietoti, lai aizstātu ēdienreizes.

Sarunā ar raidījumu "Bez Tabu" Katrīne norādījusi, ka lai gan aktīvi sociālajos tīklos stāsta par uzņēmuma produktiem, viņa tos nevis reklamē, bet sniedz rekomendācijas.

Tiesa, viņa, iespējams, ikdienā saņem arī gana daudz kritikas par šo produktu lietošanu un pārdošanu, tāpēc aizvadītajā diennaktī instagram "story" publicējusi pat lūgumu mūziķim Andrim Kivičam. "Tas ir ārprāts. Cilvēki, lūdzu, sāciet domāt. Lūdzu, Kivič, uzfilmē kaut ko. Ieej vannā, noskrien pliks maratonu. Nu kaut ko. Lai viņi liek man mieru," pārdesmit sekunžu ilgajā video stāsta norāda Katrīne, kura šobrīd devusies uz kompānijas pasākumu Sočos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:08

Jaunākās diskusijas