Paskat, kā publiski iesmej par Kiviča "biznesu"

tautaruna.lv 16.februāris 2019, 10:12
 
Mārtiņs Zilgalvis/ F64 Photo Agency
Pirms dažām dienām mūziķis Andris Kivičs, kurš skandalozās rīcības dēļ jau vairākkārt licis par sevi runāt, sociālajos tīklos publicēja ierakstu, kurā klāsta, ka ikviens interesents tagad var iegādāties krekliņus, kurus rotā skaļākie Andra izteikumi. To pamanījis arī Valmieras teātra aktieris Pauls Iklāvs, kurš sociālā tīkla facebook kontā "Liktenīgais" piedāvā savu biznesa ideju.
Ja Andra Kiviča vienu no "radītajiem" krekliņiem rotā uzraksts ar tekstu no frāzes, ar kuru viņš visai nekaunīgi atbildējis kādai komentētājai, bet otru frāze no sociālajā tīklā instagram publicētās sarunas pēc leģendārās tiešraides vannā, tad kā redzams "Liktenīgā" kontā publicētajā informācijā, tad viņa "veidoto" krekliņu rotā uzraksts no Andra Kiviča sarunas ar Lindu Mūrnieci, kurā viņš nekautrējas dāmu nosaukt par "veco intriganti".

Jau vēstīts, ka pēc tam, kad mūziķis Andris Kivičs informēja par jaunajām attiecībām ar mākslinieci Lieni Skulmi, teju katru nedēļu mediji raksta par notikumiem abu dzīvē. Jaunākā informācija liecina, ka pavisam drīz pāra fani varēs vērot realitāts šovu ar abu mīlnieku piedalīšanos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:12

Jaunākās diskusijas