Ko vairākas nedēļas pēc piedzīvotajām šausmām Ēģiptē stāsta Māra Katarska?

tautaruna.lv 13.februāris 2019, 18:00
 
Ekrānšāviņš no video
2019.gada janvārī Latvijas mediji vēstīja par to, ka Ēģiptē nelaimē nonākusi latviešu dziedātāja Māra Katarska. Vairākas nedēļas pēc notikušā sieviete stāsta sīkāk par notikušo.
Žurnāls "Vakara Ziņas" rakstīja, ka iepriekš izskanēja informācija, ka Māras Katarskas draugs viņu turējis briesmīgos apstākļos, fiziski un emocionāli ietekmējis, iespējams, viņa tikusi sazāļota. Vēlāk bija informācija, ka viņa ir pazudusi, pēc tam - ka atradusies. Un atkal pazudusi. Visā šajā juceklī Māra savā «Facebook» profilā atstāja ziņu, ka ar viņu viss ir kārtībā. Spriežot pēc pieejamās informācijas, Māra Katarska ar savu draugu jeb bijušo draugu nonāca policijā un pat tiesā, pēc tam atbrīvoti. Tad arī tapis ieraksts, ka viss ir kārtībā. Jaunās sievietes tuviniekiem tomēr bija aizdomas, ka viss nav tik labi, kā varētu domāt.

Pēc viņu aktīvas iesaistīšanās nedēļas sākumā Latvijas vēstniecības Ēģiptē darbinieki devušies uz vietējo policiju un kopā ar policistiem - uz vīrieša dzīvesvietu, kur Māru Katarsku atraduši un nogādājuši atpakaļ policijā.

Vairākas nedēļas pēc notikušā Māra spēj atklāti runāt par piedzīvoto, un sarunā ar kanāla "STV Pirmā!" raidījuma veidotājiem izstāsta par notikušo. Saruna apskatāma šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:04

Jaunākās diskusijas