Mūziķis par notiekošo Latvijas politikā: Ir palikuši tikai šakāļu bari

tautaruna.lv 13.februāris 2019, 15:20
 
F64
Mūziķis un producents Kaspars Pudniks skarbi izteicies par notiekošo Latvijas politikā, raksta portāls "skaties.lv".

”Nu jau kādu brīdi par notiekošo var teikt, runājot līdzībās - jūs noteikti esat redzējuši dzīvnieku pasaules raidījumos, kā ietur maltīti dzīvnieku karalis lauva. Kad viņš paēdis, atlikušo medījuma miesu sāk plosīt šakāļu bars, izdvešot līdz kaulam nepatīkamas, īdzošas skaņas un plēšoties savā starpā.

Lūk, tieši tas pašlaik notiek Latvijas politikā, tikai nav neviena lauvas, pat tuvumā neredz. Ir palikuši tikai šakāļu bari, kuri apvienojušies bandās, kuras mums jāatpazīst pēc divu vai trīs burtu kombinācijām un nez kādu iemeslu dēļ jāuztic savas labklājības izlemšana, jo viņi, redz, ir ievēlēti un pārstāv tautas intereses.

Ja mazliet dziļāk paskatīsieties, tad nav nevienas bandas, kurā nebūtu kāds līdz ausīm sasmērējies biedrs vai biedre. Vienam krimināllieta, otram aizdomās turamā statuss, trešais melo, ka ausis kust, ceturtais pārstāv intereses, piektais tēlo idiotu, sestais par to visu mēģina uzrakstīt savā šakāļu avīzē atspoguļojumu tā, lai to varētu pārdot pensionāriem, un septītais ir mācītājs, kurš vakarā grēko, bet no rīta pats sev atlaiž grēkus, noskaitot pie altāra ”Mūsu Tēvs” septiņas reizes,” notikumus Latvijas politiskajā virtuvē novērojis Kaspars Pudniks.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:35

Jaunākās diskusijas