Seksīgās Lee un Katrīnes Saulietes pavedinātājs iekūlies vēl lielākās nepatikšanās

tautaruna.lv 12.februāris 2019, 13:35
 
F64 Photo Agency
Kā iepriekš vēstīts, vairākas sabiedrībā zināmas dāmas ziņoja, ka nācies sapīties ar kādu vīrieti, kurš beigās izrādījies vairāku sieviešu pavedinātājs un pat krāpnieks. Nākusi klajā informācija, ka bēdīgi slavenajam Ronaldam Alpem uz pēdām, iespējams, ir arī policija.

Rudenī Latviju pāršalca ziņa, ka izmanīgais krāpnieks Ronalds Alpe, kurš slēpās aiz dažādiem segvārdiem, savaldzinājis un apkrāpis ne tikai Latvijā zināmo dīdžejmeiteni Lieni Ušakovu, dziedātāju Lieni Greifāni un pat centies aplidot hokejista Kaspara Saulieša sievu Katrīni, bet arī vēl neskaitāmas citas sievietes.

Žurnāla "Kas Jauns" žurnālistu Ulda Landmaņa un Zbigņeva Podoļska publikācijā "Aizdomas par vērienīgu krāpšanu. Bēdīgi slavenais sieviešu pavedējs lakstojas ap Saulieti un Ušakovu, piekrāpa Greifāni" atklājas, ka izdevuma rīcībā nonākusi informācija, ka Alpe "nonācis policijas redzeslokā - par krāpšanu vai krāpšanas mēģinājumu lielā apmērā saistībā ar kādu īpaši lielu izsludinātu atlīdzību". Policija gan vēl informāciju nav komentējusi, norāda žurnāls.

Vēl pagājušonedēļ Ušakova sociālajā tīklā Facebook paziņoja, ka saņēmusi "ļoti jauku paziņojumu" no bankas, kas lūdz iesniegt pamatojošus dokumentus saistībā ar darījumiem viņas kontā un norādīt saikni ar "šādām tādām personām", lai novērstu noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizāciju un terorisma finansēšanu. Liene nokļuvusi situācijā, kad nav iespējams tikt klāt saviem līdzekļiem. Dīdžejmeitene arīdzan norāda, ka Ronalds viņu sociālajos tīklos nobloķējis, tādēļ viņa nevar ar vīrieti sazināties, taču to arī nevēlas.

Pērnā gada nogalē, kad Ušakova sākusi sūdzēties par krāpnieku, viņai vēstules sākušās rakstīt arī citas dāmas, kuras atzinušas, ka viņām arī bijusi darīšana ar krāpnieku, kurš izrādījies precējies divu bērnu tēvs. Vīrietis centies savaldzināt sievietes un pēc tam aizņemties naudu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:26

Jaunākās diskusijas