Kivičs un Skulme kļūs par realitātes šova varoņiem

tautaruna.lv 12.februāris 2019, 11:12
 
facebook.com
Mūziķis Andris Kivičs un viņa mīļotā Liene Skulme kļūs par realitātes šova varoņiem. Kanāls "STV Pirmā!" skatītājiem piedāvās pavisam "karstu" pašmāju realitātes šovu "Kivičs. Pavisam privāti".
Kā atklāj kanāla pārstāvji, šova galvenais varonis būs Andris Kivičs, kuram teju mēneša garumā ik dienu sekos TV kameras, skatītājiem ļaujot ielūkoties gan skandalozā mūziķa ikdienā, gan privātajā dzīvē.

Skatītāji būs liecinieki Andra un Lienes mīlestībai, ieskatīsies viņa vēl neizdotās grāmatas lapaspusēs, kā arī atklās visu patiesību par Kiviča darbošanos politikā.

"Viss sākās ar to, ka komentāros internetā cilvēki teica, klausieties, par jums vajag filmēt kaut kādu seriālu. Pēc divām dienām zvana producenti un saka, vai jūs negribētu piedalīties realitātes seriālā par jums pašiem. Nekas tāds Latvijā nav bijis, un mēs piekritām," atklāj Kivičs, solot, ka būs ļoti interesanti.

Kivičs skaidro, ka viņiem ar Lieni gribas dzīvot interesanti.

"Mēs vienkārši katru dienu kaut ko darīsim un filmēs to, ko mēs ikdienā reāli darām. (..) Tur viss būs pa īstam," piebilst mūziķis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas