Stendzenieks publiski ļoti skarbi kritizē Kiviču un Skulmi

tautaruna.lv 12.februāris 2019, 7:13
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Šīs nedēļas sākumā īstu vētru sociālajos tīklos kārtējo reizi sacēla mūziķis Andris Kivičs un viņa mīļotā Liene Skulme. Tiesa, ne visiem šo cilvēku izdarības šķiet pieņemamas. Reklāmas industrijas veterāns Ēriks Stendzenieks mikroblogošanas vietnē twitter abiem veltījis visai skarbus vārdus.

Vēlā svētdienas vakarā mūziķis Andris Kivičs sociālajā tīklā facebook translēja kārtējo tiešraidi. Tas gan nebūtu nekas neparasts, ja vien abi tobrīd nesēdētu vannā. Turklāt acīgākie tiešraides vērotāji pat pamanījuši mūziķa intīmākās ķermeņa daļas.

Ja tas vēl nešķiet nekas īpašs, tad pirmdienas rītā dziedātājs sociālajā tīklā instagram kopā ar mīļoto sievieti, mākslinieci Lieni Skulmi publicēja kārtējos īsos video jeb "story", kuros stāsta par savas intīmākās ķermeņa daļas izmēru.

Protams, pēc tam mikroblogošanas vietnē twitter netrūkst komentāru par abu izdarībām, tomēr, iespējams, visskarbāk abus kritizējis reklāmas industrijas veterāns Ēriks Stendzenieks, kurš jau iepriekš A.Kivičam veltījis ne tos glaimojošākos vārdus. "Es ļoti atvainojos. Bet nu tāds zbaks un tāda, atvainojos, pilnīga plekste... Es dzīvoju Kolkā, un tādi idioti man nav gadījušies. Paldies," raksta Ē.Stendzinieks. Tiesa, šis ir tikai viens no ierakstiem, ko abiem mīlniekiem viņš veltījis.

Arī citi ieraksta komentētāji norādījuši, ka arī īsti neizprot mūziķa rīcību, tikmēr citi ironizē, ka ja nebūtu A.Kiviča izdarību, tad, iespējams, nebūtu par ko runāt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:05

Jaunākās diskusijas