Kivičs skaidrojas, ka viņam neesot maziņš, bet "reāli virs vidējā"

tautaruna.lv 11.februāris 2019, 14:41
 
Ekrānuzņēmums/Instagram
Kā iepriekš vēstīts, svētdienas vakarā kopā ar savu mīļoto sievieti Lieni Skulmi mūziķis runājās ar saviem sekotājiem sociālajā tīklā Facebook, abiem gandrīz kailiem sēžot vannā. Iemūžinātie kadri patiesi pārsteiguši gan pāra fanus, gan citus cilvēkus. Interneta jokdari metās "ķert kadrus", kuros pat atkailinātas Kiviča intīmās vietas, norādot uz to izmēriem.

Pirmdien pāris, sajūsminoties par izrādīto sabiedrības reakciju par svētdienas vakara izklaidēm, atkal uzrunāja savu sekotājus caur Lienes Skulmes sociālo tīklu Instagram, kurā mūziķis apgalvo, ka viņa dzimumloceklis ir normālos izmēros.

Instagram "storijos" Kivičš uzrunā sekotājus, ka viņi abi - saldais pārītis - ir ārā no vannas, bet spriež, ka varētu pirmdienas vakarā atkal ieiet vannā.

Kivičam gan visvairāk uztraucot, ka viņam "izskatījies nenormāli maziņš", jo "tā nemaz neesot". Skulme gan video norāda, ka "ūdens visu deformējot". Mūziķis lepojas, ka viņam ir "reāli virs vidējā", bet vispār "izmēram neesot nozīmes, svarīgākie ir pirmie 25 centimetri," joko Kivičs.

Tiešraidi no vannošanās Kivičs bija sarīkojis ap vienpadsmitiem vakarā. Video redzams, ka Kivičs vannā bijis pilnīgi kails, savukārt Skulme bija krūšturī. Sarunājoties tiešraidē, Skulme un Kivičs atbildēja uz jautājumiem par savām attiecībām. Abi gan kārtējo reizi uzsvēra, ka slava viņiem neesot vajadzīga.

Mūziķa Andra Kiviča un Lienes Skulmes attiecībām sāka runāt pagājušā gada rudenī, kad Kivičs paziņoja, ka aiziet no sievas Madaras.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:39

Jaunākās diskusijas