Meganas Mārklas brālis atklāj skarbo realitāti par viņas attiecībām ar tēvu

tautaruna.lv 11.februāris 2019, 15:30
 
Rogers-George/WPA-Pool/SIPA/Scanpix
Saseksas hercogienes "kaprīzās attiecības" ar viņas tēvu ir "salauztas līdz pēdējam" bez cerībām tās atjaunot, medijiem norādījusi Mārklas ģimene, vēsta "Mirror".

Viņas attiecības ar 74 gadus veco tēvu Tomasu Mārklu Senioru esot nonākušas strupceļā pēc tam, kad Mārkls daļēji publiskoja meitas rakstīto vēstuli viņam.

Meganas pusbrālis Tomass Juniors (52) atzina - starp abiem vairs nepastāv uzticēšanās. "Attiecības ir salauztas līdz pēdējam. Tajā ir skumji noskatīties."

Nopludinātajā vēstulē Megana aizrāda tēvam, ka pērnā gada maijā nebija ieradies uz viņas kāzām, teikdama, ka tas salauzis viņas sirdi miljonos gabaliņu. Tāpat prinča Harija sieva, kura ir pirmdzimtā gaidībās, lūdz tēvam pārtraukt viņu "upurēt", nepārtraukti parādoties medijos un runājot par abu attiecībām.

Saseksas hercogienes nedienas ar ģimeni radās pēc tam, kad kļuva skaidrs, ka uz karaliskajām kāzām tiek uzaicināti vien vecāki, bet tēvs nevarēja ierasties veselības problēmu dēļ. Meganas pusmāsa plāno aprīlī laist klajā grāmatu par jauno britu karaliskās ģimenes locekli, solot atklāt vēl nezināmus faktus par Meganu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:50

Jaunākās diskusijas