Valmieras teātra aktieris, kuru Kivičs solīja piekaut, izsmej ainu vannā

tautaruna.lv 11.februāris 2019, 13:10
 
F64
Plašu ažiotāzu sabiedrībā izraisīja mūziķa Andra Kiviča un vina mīļotās sievietes Lienes Skulmes izgājiens, kad abi, būdami gandriz kaili, sēdēja vannā un rādīja to Facebook tiešraidē. Par to ironizē arī mākslinieks ar pseidonīmu "Liktenīgais" jeb Valmieras teātra aktieris Pauls Iklāvs, ar kuru Kivičs jau iepriekš publiski sastrīdējies karikatūras dēļ.
Mākslnieks sociālajā tīklā Facebook publicējis fotogrāfiju, kurā redzams puskails vannā. Viņam rokās ir ģitāra, bet zem foto rakstīts "Vannas ugunis". Jāpiebilst, ka Kivičs bija vadītājs raidījumam "Rampas ugunis".

"Ietago draugu, kuram vajadzētu relaksēties vannā," raksta mākslinieks.

Tikmēr komentāros cilvēki ne tikai atsaucas Iklāva ierakstam, ietagojot draugus, bet arī publicē foto un video, kurā Andris Kivičs redzams vannā.

Jau vēstīts, ka mūziķi Andri Kiviču iepriekš sākumā pamatīgi sadusmoja aktiera Paula Iklāva, kurš sociālajos tīklos darbojas arī kā "Liktenīgais" publicētā karikatūra. Tajā Bija redzama Kiviča mīļotā Skulme un vairāki Andri. Pēc tam, kad ar to bija dalījušies desmitiem cilvēku, mūziķis aktīvi sāka karikatūras autora meklēšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas