Eksperts atklāj dīvainības saistībā ar avāriju, kurā mira slavenais futbolists

tautaruna.lv 9.februāris 2019, 9:48
 
AFP/ SCANPIX
Dorsetas policija ceturtdien paziņojusi, ka pazudušajā lidmašīnā atrastās mirstīgās atliekas pieder futbolistam Emiliano Salam. Tikmēr kāds aviācijas eksperts atklājis kādu dīvainu faktu saistībā ar notikušo.

Svētdien Lamanša dzelmē tika atrasta pazudusī Salas un pilota Deiva Ibotsona lidmašīna, bet pirmdien tajā atrastas vienas personas mirstīgās atliekas, kas ceturtdien formāli tika identificētas kā Salam piederošas.

Aviācijas eksperts Davids Learmounts izdevumam "The Mirror" norādījis, ka brīdī, kad lidmašīna avarējusi, pilotam esot bijusi vismaz daļēja kontrole pār to. Par to liecinot fakts, ka parasti lidmašīnas atlūzas šādu avāriju rezultātā ir izkaisītas, taču šajā gadījumā tā tas neesot bijis, un tas liecina, ka lidaparāts jūrā nav ietriecies lielā ātrumā ar priekšgalu uz leju.

Ziņu aģentūra LETA jau vēstīja, ka lidmašīnas vraks atrodas 67,7 metru dziļumā.

Sākotnēji pēc vairāku dienu meklēšanas, kas noslēdzās bez rezultātiem, varasiestādes lidmašīnas meklēšanu pārtrauca, taču pēcāk tā tika turpināta mazākā mērogā, iesaistot privātus līdzekļus.

Lai arī abi lidmašīnā esošie cilvēki bija bezvēsts pazuduši, viņi tika uzskatīti par mirušiem.

Sala Francijā spēlēja jau kopš 2012.gada, bet šosezon "Nantes" sastāvā viņš 21 spēlē kopumā iesita 13 vārtus, būdams vienības līderis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas