"Gada melnākais joks!"; soctīklos iesmej par Kiviču

tautaruna.lv 7.februāris 2019, 14:00
 
F64
Andris Kivičs, kurš šobrīd ir viens no skandalozākajiem un apspriestākajiem mūziķiem, nesen nācis klajā ar savu jaunāko kompozīciju, kuru ierakstījis kopā ar mīļoto sievieti Lieni Skulmi. Taču ļaudis nav bijuši ar to mierā un ķērušies klāt asprātībām.
Cehs.lv pārstāvji sociālājā tīklā Facebook ievietojuši kāda fana, kurš vēlējies palikt anonīms, veidoto video materiālu. Tas ir Kiviča izpildītās dziesmas "28. jūlijs" klips, kuram pa virsu skan mīlnieku jaunizveidotā kompozīcija. Zīmīgi, ka tajā redzama Kiviča bijusī sieva Madara gaidību laikā, mūziķis izskatās patiesi laimīgs, skūpsta savu tā brīža mīlestību.

Aktīvākie komentētāji norādījuši, ka šis ir gada melnākais joks, vesela eļļas muca ugunī, vēl kāds pazobojies, jautājot, uz kuru slimnīcu jāsūta ziedi.

Jāatzīmē, ka pirms pāris nedēļām Kivičs sociālajos tīklos sacēla īstu vētru, izmisīgi meklējot personu, kura publicējusi karikatūru ar viņa mīļoto Skulmi, solot autoru piekaut, tostarp izrēķināties ar ikvienu, kas pamanīsies aizskart viņa jauno sirds dāmu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:11

Jaunākās diskusijas