Lienei Ušakovai izmanīgā krāpnieka dēļ radušās problēmas ar banku

tautaruna.lv 6.februāris 2019, 16:00
 
Lauris Aizupietis/F64 Photo Agency
Pagājušā gada rudenī Latviju pāršalca ziņa, ka izmanīgais krāpnieks Ronalds Alpe, kurš slēpās aiz dažādiem segvārdiem, savaldzinājis un apkrāpis ne tikai Latvijā zināmo dīdžejmeiteni Lieni Ušakovu, Lieni Greifāni, bet arī vēl neskaitāmas citas sievietes. Neraugoties uz to, ka pēc nepatīkamajiem notikumiem pagājuši vairāki mēneši, Ušakovai joprojām nākas saskarties ar šīs afēras radītajām sekām.

Ušakova sociālajā tīklā Facebook dalījusies ar video materiālu, kurā atklājusi, ka nesen pasaulē nākusi donžuāna meita, kuru dzemdējusi nevis viņa sieva Monta, kura arī ir stāvoklī, bet gan kāda sveša dāma, kuru Ronalds savulaik savaņģojis.

"Esmu saņēmusi ļoti jauku paziņojumu no "Swedbank", kas lūdz mani iesniegt pamatojošus dokumentus saistībā ar darījumiem manā kontā un norādīt saikni ar šādām tādām personām, lai novērstu noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizāciju un terorisma finansēšanu," video skaidro Ušakova.

Ušakova devusies uz banku, lai rakstītu iesniegumu, netaisās neko slēpt, bet izklāstīt patiesību par krāpnieka darījumiem. "Melot es netaisos, es eju un rakstu visu tā, kā ir. Atļaušos arī pieminēt visas tās pārējās meitenes, kas man sūtīja vēstules," min Ušakova.

Dīdžejmeitene arīdzan norāda, ka Ronalds viņu sociālajos tīklos nobloķējis, tādēļ viņa nevar ar vīrieti sazināties, taču to arī nevēlas.

Pie publicētā video materiāla Ušakova raksta, ka Ronalda jaudzimušā bērna māte viņu cītīgi meklē.

"Šī ir pēdējā lieta un pēdējais cilvēks uz planētas, par kura esību es vēlētos atcerēties. Diemžēl, apstākļu spiesta - atkal pret to “atduros”. Ļoti ceru, ka viss šis cirks drīz noslēgsies! Ronaldam novēlu aiztipināt uz banku un nokārtot neskaidrības jebšu visus meiteņu sasāpējušos jautājumus (manus tajā skaitā), kas radušies tavu pārskaitījumu (uz mūsu kontiem) dēļ, lai mēs varētu mierīgi dzīvot tālāk. Ja tu esi “tīrs”, tad tev nav, par ko satraukties. Ej un dari! Lai miers uz zemes un visiem labs prāts!" Ušakova aicina krāpnieku neslēpties un atbildēt par izdarīto.

Jāatzīmē, ka brīdī, kad Ušakova sākusi sūdzēties par krāpnieku, viņai vēstules sākušās rakstīt arī citas dāmas, kuras atzinušas, ka viņām arī bijusi darīšana ar krāpnieku, kurš izrādījies precējies divu bērnu tēvs.

Vēlāk Ronalds zvanījis Ušakovai, raudājis un lūdzies, lai dīdžejmeitene visu par viņu publicēto informāciju no saviem sociālajiem tīkliem izdzēš, atzinis, ka nemaz nezinājis, nepamanījis, ka viņa sieva ir bērniņa gaidībās. Ušakovas ierakstītās telefona sarunas ar krāpnieku pēcāk tika publicētas viņas Facebook kontā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:26

Jaunākās diskusijas