NOSKATIES! Kā kaimiņš Saeimas tribīnē skaidroja, kāpēc Latvijai vajag šo valdību

tautaruna.lv 24.janvāris 2019, 1:03
 
Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency
Trešdien, 23.janvārī, notika 13.Saeimas sēde, kurā deputāti apstiprināja Krišjāņa Kariņa vadīto valdību. Sociālajā tīklā facebook partijas "KPV LV" deputāts Artuss Kaimiņš publicējis video, kurā skaidro, kāpēc Latvijai nepieciešama šī valdība.
Par K.Kariņa valdību balsoja 661 Saeimas deputāts, savukārt pret bija 39. Parlamentā pārstāvētajiem politiskajiem spēkiem bija nepieciešami trīs ar pus mēneši jeb 109 dienas, lai vienotos par valdību, un šis bija ilgākais valdības veidošanas periods kopš neatkarības atjaunošanas 1990.gadā.

Ziņu aģentūra LETA jau vēstīja, ka pēc valdības apstiprināšanas Saeimas deputāts Aldis Gobzems nācis klajā ar visai negaidītu paziņojumu norādot, ka gatavs liecināt pret partijas biedru Artusu Kaimiņu.

Politiķis norādīja, ka īsi pēc Saeimas šodienas sēdes viņu uzrunājis KNAB vadītājs Jēkabs Straume, aicinot ierasties birojā, lai sniegtu paskaidrojumus par šodienas izteikumiem. Gobzems aģentūrai LETA apliecināja, ka liecinās pret Kaimiņu un ka viņš zina "pietiekoši daudz" par Kaimiņa dzīvi.

Vaicāts, kāpēc agrāk nevērsās tiesībsargājošajās institūcijās, Gobzems atbildēja, ka līdz pēdējam "tiešām ticējis", ka Kaimiņa izteikumi "nav taisnība un ka tas ir tikai teātris".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas