Bezvēsts pazudušā futbolista mamma atklāj, ko abi pārrunājuši pēdējā sarunā

tautaruna.lv 23.janvāris 2019, 17:54
 
AFP/ SCANPIX
Par 15 miljoniem mārciņu (17 miljoniem eiro) iegādātais Anglijas futbola premjerlīgas komandas Kārdifas "City" uzbrucējs Emiliano Sala ir bezvēsts pazudis, turklāt, visticamāk, lidmašīna ar viņu ir piedzīvojusi avāriju, otrdien vēstīja ziņu aģentūra LETA. Viņa mamma Mersedesa Argentīnas medijiem stāstījusi, par ko abi runājuši pēdējā sarunā.
Ar asarām acīs E.Salas māte Mersedesa stāsta, ka dēls bijis ļoti priecīgs par to, ka varēs spēlēt jaunā komandā. Turklāt viņš uzsvēris, ka tas šobrīd ir labākais brīdis viņa karjerā. Tikmēr viņa tēvs Horacio ir satriekts par, iespējams, notikušo traģēdiju un nespēj runāt par dēla zaudējumu.

Kā vēsta BBC, 28 gadus vecais argentīniešu uzbrucējs, kuram ir arī Itālijas pilsonība, pirmdiena bijis nelielā lidmašīnā, kas pazudusi ceļā no Francijas uz Kārdifu. Pagājušajā nedēļā tika oficiāli noslēgts darījums starp Francijas čempionāta komandu "Nantes" un Kārdifas "City", kā rezultātā Sala pārcēlās uz Anglijas premjerlīgu.

Tiesa, viņš bijis viens no cilvēkiem "Piper PA-46" lidmašīnā, kas pazudusi pirmdienas vakarā. Kārdifas lidosta apstiprinājusi, ka lidmašīnai bija jāierodas no Nantes, bet tas nav noticis.

Lidmašīna pazudusi no radariem aptuveni 20 kilometrus no Gērnsijas salas, bet pēc tam ar glābšanas laivām un helikoptera palīdzību tā tika meklēta vairākas stundas. Jaunākā informācija liecina, ka ūdenī, iespējams, pamanītas avarējušās lidmašīnas atlūzas, vēsta "The Sun".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:04

Jaunākās diskusijas