Kivičs stāsta, ko nesaprotot lielākā daļa cilvēku

tautaruna.lv 23.janvāris 2019, 17:23
 
Edmunds Brencis/ F64 Photo Agency
Mūziķis Andris Kivičs, kura vārds pēdējo nedēļu laikā vairākkārt pieminēts viņa privātās dzīves dēļ, šonedēļ sociālajā tīklā facebook skaidrojis, ko, viņaprāt, nesaprotot lielākā daļa cilvēku.

Vēl aizvadītajā nedēļas nogalē viņš lūdza sabiedrības palīdzību, lai no Berlīnes nokļūtu mājās Rīgā. Interneta komentāros cilvēki sprieda, ka, iespējams, Andrim beigusies nauda, tāpēc jāmeklē cits veids, kā nokļūt Latvijā.

Pats mūziķis gan šo informāciju atspēko, norādot, ka viņam un mīļotajai Lienei Skulmei ir tik daudz līdzekļu, ka pat varētu aizlidot uz Austrāliju. "Bet mums piedzīvojumi ir svarīgāki par komfortu.Un to 95 % cilvēku nesaprot, jo galvenais Latvijā ir radīt ilūziju, ka "mēs esam kruti".Es tik kruti, kā šinī PCD busā neesmu juties kādus 20 gadus," sociālajā tīklā facebook raksta dziedātājs.

Tiesa, komentētāji gan norāda, ka ar savu turību Andrim pārāk lielīties nevajadzētu, jo viņa sieva Madara tiesā var sniegt arī prasību par uzturlīdzekļu piedziņu.

Jau vēstīts, ka pirms kāda laika mūziķis Andris Kivičs neslēpa, ka izjukusi viņa un sievas Madaras laulība, kurā dzimušas divas meitas. Šobrīd mūziķis ir kopā ar mākslinieci Lieni Skulmi. Aizvadītajā nedēļā abi kopā devušies uz Berlīni, bet nu jau atgriezušies Latvijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:48

Jaunākās diskusijas