Gobzems atklāj, kādēļ nav spējis piedalīties frakcijas sēdēs

tautaruna.lv 22.janvāris 2019, 19:09
 
Ģirts Ozoliņš, F64 Photo Agency
Politiķis Aldis Gobzems (KPV LV) sociālajā tīklā Facebook paziņojis, ka nav spēji piedalīties partijas frakcijas sēdēs, jo pasaulē nācis dēls.

"Tā kā šorīt jau to pateicu publiski pie Saeimas (jo to jau tāpat tajā mājā zināja), tad jāsaka arī šeit. Mūsu ģimenē pagājušā nedēļas nogalē piedzima puika. Tas arī ir iemesls, kāpēc nepiedalos frakcijas sēdēs. Šis pēdējais gads ir nesis daudz izmaiņu. 40 gadnieku krīzi izdzīvoju, nomainot profesiju un riskējot ar daudz ko. Lai man būtu vienkārši atskaitīties saviem bērniem - es par savu valsti un savas valsts cilvēkiem cīnījos uz visu banku," paziņojis politiķis.

Kā iepriekš vēstīts, aptuveni 100 cilvēku otrdien bija pulcējušies protesta akcijā pie Saeimas, ar dažādiem plakātiem un saukļiem pieprasot neapstiprināt premjera amata kandidāta Krišjāņa Kariņa (JV) veidoto valdību. Tajā piedalījās arī Gobzems, kurš paziņoja, ka ģimenē sagaidīts dēls.

Savukārt pirmdien partijas "KPV LV" Saeimas frakcijas vairākums atbalstīja dalību Kariņa vadītā valdībā. Par dalību valdībā balsoja 11 deputāti, četri bija pret, savukārt Gobzems frakcijas sēdē nepiedalījās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

22.janvāris 2019

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas