Kivičs atklāj, kāds izvērtās brauciens mājās no Berlīnes ar kurjeru busu

tautaruna.lv 22.janvāris 2019, 17:41
 
Ilze Zvēra, F64 Photo Agency
Mūziķis un politiskā spēka "KPV LV" biedrs Andris Kivičs kopā ar mākslinieci Lieni Skulmi no Berlīnes uz Rīgu ceļu mēroja loģistikas kompānijas mikroautobusu. Mūziķis sociālajos tīklos atklājis, kāds izvērtās 15 stundu brauciens.

Kā iepriekš ziņojām, 19.janvārī Kivičs sociālajā tīklā Facebook lūdza palīdzību, norādot, ka kopā ar mīļoto Lieni Skulmi iestrēguši Berlīnē un nepieciešama palīdzība, lai atgrieztos Rīgā.

Izrādās pārim mājās atgriezties palīdzēja loģistikas kompānijas pārstāvji, paņemot pāri mikroautobusā un mērojot ceļu uz Rīgu pa plašajiem Eiropas ceļiem.

"Tikai tad, kad jūs apbrauksiet 3x apkārt pasaulei ar visām iespējamajām lidmašīnām, ir iespējams saprast kaifu maukt cauri Vācijai ar PCD busu. Ātrāk ar Jums tas nenotiks," pirmdien Facebook rakstīja mūziķis, kuram komentāros daudzi jautā, vai tad nepietika naudas lidmašīnas biļetei.

Naktī uz otrdienu Kivičs atklāja, kā tiek pavadītas stundas ceļā uz Rīgu: “Braucam no Berlīnes uz Rīgu. 15 stundas. Klausāmies visu LV muzāru, un vislabākais ir Sattelites.lv. "POTENCIĀLS". Noklausieties," apmierināts ir Kivičs.

Jau vēstīts, ka pēc skaļajiem notikumiem, kuri sākās pēc tam, kad sociālajā tīklā Facebook Valmieras teātra aktieris Pauls Iklāvs publicēja karikatūru ar Lieni Skulmi, Andris Kivičs solīja izrēķināties ar ikvienu, kurš darīs pāri viņa mīļotajai. Tāpat pāris paziņoja, ka pametīs Latviju. Lai aizbēgtu no uzmanības, pāris devās atpūtas ceļojumā uz Berlīni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

22.janvāris 2019

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:21

Jaunākās diskusijas