Māras Katarskas mamma: Meita bija salaulājusies ar islāmticīgo

tautaruna.lv 23.janvāris 2019, 9:30
 
facebook.com
Ēģiptē nelaimē nokļuvušās dziedātājas Māras Katarskas mamma Aija Katarska žurnālistes Gitas Vīksnes materiālā "Patiesība par Ēģiptē piedzīvotajām šausmām" izdevumā "Privātā Dzīve" atklāj, ka pēdējos piecus mēnešus, kad Māra strādāja Ēģiptē, viņa visu laiku esot dzīvojusi kā uz uguns bumbas.

Viņa bija uztraukusies par meitas drošību, tāpēc abas telefoniski regulāri sazinājās. Māras mamma atzina, ka bijusi informēta par meitas attiecībām ar Ēģiptē iepazīto draugu.

Pēc Māras mammas teiktā, puisis esot Vācijas pilsonis, kas darbojas pēc iepriekš atstrādātas shēmas: dzīvo uz sieviešu rēķina.

Māra ar viņu draudzējās divus mēnešus un pēc tam informēja mammu par Orfi laulībām. Tādas tiekot slēgtas starp islāmticīgiem vīriešiem un ārvalstniecēm, jo Ēģiptes sabiedrība neatzīst kopdzīvi un tuvību pirms laulībām. Šīs laulības gan netiekot reģistrētas oficiāli, bet ļaujot dzīvot kopā.

Māras mamma arī piebilda, ka šo divu mēnešu laikā draugs Māru esot vairākas reizes piekāvis.

Jāatgādina, ka pagājušajā nedēļā sociālajā tīklā facebook tika lūgta palīdzība latviešu dziedātājas Māras Katarskas ģimenei. Izrādījās, ka sieviete Ēģiptē pazudusi un nepieciešami līdzekļi, lai viņas mamma nokļūtu Ēģiptē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:16

Jaunākās diskusijas