Zeltiņš steidz palīdzēt nelaimē nonākušajam Busulim

tautaruna.lv 21.janvāris 2019, 19:19
 
instagram.com/ Renārs Zeltiņš
Aizvadītajā nedēļā ar piedzīvotajām likstām sociālo tīklu vidē dalījās dziedātājs Intars Busulis, kurš pavēstīja, ka hakeri "nozaguši" visus viņa sociālā tīklā instagram sekotājus. Šodien palīdzēt draugam un mūziķim steidzis arī pasākumu un TV raidījumu vadītājs Renārs Zeltiņš.

Piektdienas rītā Intars Busulis viesojies radio "Pieci", kur pastāstījis, ka no viņa instagram profila burtiski nozagti visi sekotāji. Kā izrādās, tad I.Busulis iepriekš atsaucies uz kādu e-pastu, kurā viņš aicināts bez maksas iegūt verificētu statusu. Viss gan beidzies bez kārotā un izrādījies, ka šis bijis krāpnieku e-pasts, kuri veikli nozaguši mūziķa instagram kontu ar visiem sekotājiem.

Ilgi gan mūziķis nav skumis un zibenīgi izveidojis jaunu sociālo tīklu kontu un nu tiek darīts viss, lai atgūtu savus 52 000 sekotāju. I.Busulim palīdzēt steidzis arī viņa draugs, TV raidījumu un pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš.

"Dārgie sekotāji,manam draugam, māksliniekam un harismas petardei Busuļu Intariņam notika virtuālā ķibele,viņu app#*a robots un nozaga viņam kontu ar visiem sekotājiem!Tāpēc sasparojamies lūdzu un piesekojam jaunajam kontam @intarsbusulis ,tagojam komentāros draugus,lai atkal redzētu Intariņa “labrīt” bildes un viņa burvīgo smaidu," sociālajā tīklā instagram raksta Renārs.
View this post on Instagram

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas