Pēc Ēģiptē piedzīvotajām šausmām Māra Katarska publicē īpašu pateicību

tautaruna.lv 21.janvāris 2019, 17:23
 
Ekrānšāviņš no video
Pagājušajā nedēļā mediji aktīvi vēstīja par bijušās TV šova dalībnieces Māras Katarskas nedienām Ēģiptē. Nedēļas nogalē Māra publicējusi pateicību ikvienam, kurš palīdzēja viņu nogādāt atpakaļ drošībā.
Latvijā Māra devusies uz savas ģimenes mājām, vēsta portāls "skaties.lv". Tiesa, viņa vēl neesot gatava atklāt visu, kādām šausmām viņai nācies iet cauri. Paziņojumos sociālajā tīklā facebook viņa gan neaizmirst pateikties ikvienam, kurš palīdzējis viņai atkal nonākt drošībā.

Atgādinām, ka žurnāls "Vakara Ziņas" rakstīja, ka iepriekš izskanēja informācija, ka Māras Katarskas draugs viņu turējis briesmīgos apstākļos, fiziski un emocionāli ietekmējis, iespējams, viņa tikusi sazāļota. Vēlāk bija informācija, ka viņa ir pazudusi, pēc tam - ka atradusies. Un atkal pazudusi. Visā šajā juceklī Māra savā «Facebook» profilā atstāja ziņu, ka ar viņu viss ir kārtībā. Spriežot pēc pieejamās informācijas, Māra Katarska ar savu draugu jeb bijušo draugu ir nonākuši policijā un pat tiesā, pēc tam atbrīvoti. Tad arī tapis ieraksts, ka viss ir kārtībā. Jaunās sievietes tuviniekiem tomēr bija aizdomas, ka viss nav tik labi, kā varētu domāt.

Pēc viņu aktīvas iesaistīšanās nedēļas sākumā Latvijas vēstniecības Ēģiptē darbinieki devušies uz vietējo policiju un kopā ar policistiem - uz vīrieša dzīvesvietu, kur Māru Katarsku atraduši un nogādājuši atpakaļ policijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas