"Dzīve lēnām paiet" - Kivičs dalās ar viedu atziņu

tautaruna.lv 18.janvāris 2019, 8:23
 
Annija Meikšāne/F64 Photo Agency
Pēdējo divu nedēļu laikā Andris Kivičs ticis iesaistīts vērienīgā skandālā, meklējot jokdari, kas kariķējis viņa jauno mīļoto Lieni Skulmi, kā arī solot izrēķināties ar ikvienu, kas viņa sirdsdāmu aizskars. Tostarp mūziķis savā sociālā tīkla Facebook kontā nesen sācis dalīties ar vairākām gūtām atziņām.
"DZĪVE, MĪĻIE DRAUGI, STARP CITU, TIEŠI TAGAD ARĪ LĒNĀM PAIET. NEBRĪNIETIES, LŪDZU, PAR TO DIENU, KAD JUMS PALIKS 70," raksta Kivičs.

Komentāros cilvēki neslēpj sašutumu par Kiviča atklāsmēm. "Klau, savas piecu klašu un divu koridoru gudrības vari droši stāstīt savai piegulētājai! Viņa noteikti spēs novērtēt šo Tavu domu lidojuma "augstumu"! Klauns Tu esi," atzīst Krists. Taču šovā "Okartes skatuve" iepazītā dziedātāja Kristīne Miljone izteikusies, ka labāk, lai Kivičs pamēģina līdz 70 gadiem nodzīvot ar Lieni, jo šaubās, ka tajā vecumā mūziķis būs spējīgs atrast citu dvēseļu radinieci, "diez vai krāns vēl darbosies".

Savukārt vēl kāds komentētājs atzīst, ka atziņai nav ne vainas, jādzīvo sava dzīve un nav jālien citu darīšanās, jo, galu galā, dzīve ir īsa.

Jau vēstīts, ka Kivičs otrdien, 15. janvārī, Facebook kontā publicēja intīma rakstura fotogrāfiju, nonākot pie secinājuma, ka "tava ģimene ir nevis tavi asinsradinieki, bet gan tie, kas tevi saprot, un tie ir jātur cieši, cieši klāt".

Tikmēr komentāros Kivičam nācās saskarties ar kritiku. Kāda sieviete bijusi neizpratnē un jautājusi: "Ja mīļākā skaitās ģimene, tad kas tavā izpratnē ir sieva?".

Jāatgādina, ka Andra Kiviča un Lienes Skulmes attiecības pēdējā laikā izpelnījušās lielu sabiedrības un mediju uzmanību. Tostarp pēc Skulmi aizvainojošas karikatūras izveides Kivičs draudēja uzbrukt Valmieras teātra aktierim Paulam Iklāvam, kurš skaidrojis, ka viņa nodoms nav bijis aizvainot ne Lieni, ne Andri.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:04

Jaunākās diskusijas