Cerība ir! Kā tagad klājas avārijā cietušajam mūziķim Rolandam Ūdrim

tautaruna.lv 16.janvāris 2019, 15:10
 
F64
Mūziķis Rolands Ūdris jeb Ūdrītis pirms vairākiem gadiem cieta smagā avārijā, pēc kuras katru dienu cīnās par savu veselību ar dažādām rehabilitācijas procedūrām. Mūziķa sieva Ilona Balode žurnālistei Agnesei Meierei rakstā "Mēģinu atgūt savu dzīvi" izdevumā "Ieva" stāsta, kā Ūdrītim klājas tagad.
Uzreiz pēc avārijas daudzi ārsti teica, ka Ūdrītis būs "dārzenis", taču ar milzīgu darbu un pacietību Ilonai izdevies panākt, ka vīra stāvoklis būtiski uzlabojas.

Viņa atklāj, ka tagad jau Ūdris skaita pantiņus, ir vairākas lietas, ko var izdarīt pats. Savukārt jaunākais sasaniegums esot tas, ka ar ortozi uz kājām Ūdris pats var nostāvēt pie zviedru sienas.

"Lielākā problēma joprojām ir runāšana - viān žoklis ir tāds kā atslābis, tāpēc ļoti jācīnās par katru skaņu. Viņš saprot vārdus un teorētiski varētu tos pateikt, taču pieklibo ar tehnisko izpildījumu," atklāj Ilona.

Viņa piebilst - par laimi, Ūdrim ir pārgājis dadža periods, šobrīd viņš ir diezgan pacilātā garastāvoklī un sāk ticēt, ka viss var izdoties.

Jau vēstīts, ka 2016.gada 17.janvārī mūziķi Rolandu Balodi- Ūdri Rīgā notrieca automašīna. Pēc notikušā dziesminieks ar smagām traumām nogādāts slimnīcā, kur sākotnēji ārsti nedeva lielas cerības par viņa izdzīvošanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:56

Jaunākās diskusijas