"Astro’n’out" soliste Māra atklāj gaidāmā bērniņa dzimumu

tautaruna.lv 15.janvāris 2019, 18:51
 
Ādolfs Mārtiņš Krauklis / F64 Photo Agency
Aizvadītā gada nogalē priecīgu vēsti saviem faniem atklāja grupas "Astro’n’out" soliste Māra Upmane- Holšteine. Viņas un vīra Jāņa ģimenē gaidāma trešā atvasīte. Pirmdien sociālajā tīklā instagram mūziķe ievietojusi īpašu publikāciju, kurā atklāj gaidāmā mazuļa dzimumu.
"Pirmais jaunkundzes foto! Upmaņu deguns! Un krītiņu brandža jau blakus - pētīt, brīnīties un pats galvenais kopā sagaidīt lielo (un cerēto) atbildi: Jā, jums būs meitenīte! Ronja saka, ka māsu sauks Varavīkšņu Sirsniņa! Ezra jau iejūtas lomā un auklē bēbīšlelli. Nosvinējām ar brīvdienu, baloniem un donutiem," pie attēla, kurā redzama mazulītes bilde komentē Māra. Šobrīd viņas trešā grūtniecība ilgst jau 21.nedēļu.
View this post on Instagram

A post shared by Mara Upmane-Holsteine (@astro_maar) on

«Mūsu mazais ir gaidāms maija beigās. Meita ļoti, ļoti gaida mazulīti, priecājas un paijā manu punci. Dēls gan vēl īsti nesaprot, kas notiks. Ezram Klāvam ar gaidāmo mazuli vecuma starpība būs divi gadi un deviņi mēneši. To, kas ir gaidāms, māsiņa vai brālītis, uzzināsim mazliet vēlāk. Ronja gaida māsiņu, bet, ja būs brālītis, tad arī neviens nebēdāsies. Mēs visi ļoti gaidām. Tomēr Ronja gaida vēl vairāk par citiem un iztēlojas, kā viņa palīdzēs, kā apsegs mazo un mācīs spēlēties. Vakaros mums ir daudz sarunu par šo mirkli. Šī gaidīšana Ronjai ir izraisījusi vēlmi biežāk paskatīties uz saviem bērnības foto albumiem. Kopā skatījāmies bildes, kurās Ronja un Klāvs Ezra paši bija bēbīši. Tas viss liekas tik ļoti mīļi. Ziemassvētku vecītim tika palūgts bēbītis ratiņos, kas tagad tiek ļoti mīļots. Tā ka visi trenējamies brīdim, kad mazulis ienāks mūsu ģimenē," aizvadītajā nedēļā sarunā ar "Vakara Ziņām" norādīja Māra.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:29

Jaunākās diskusijas