Skandālā ar Kiviču iesaistītais mākslinieks nāk klajā ar jaunu vēstījumu

tautaruna.lv 14.janvāris 2019, 11:05
 
Ekrānšāviņš no video
Valmieras teātra aktieris Pauls Iklāvs, kas sociālajos tīklos pazīstams ar pseidonīmu "Liktenīgais", pēc skandāla ar dziedātāju Andri Kiviču prezentējis jaunu dziesmu.

Mākslinieks prezentējis "Dziesmu Valmierai", kas esot veltīta pilsētai un valmieriešiem.

Lai gan pats "Liktenīgais" šo dziesmu nesaista ar skandālu, kurā iesaistīts viņš un Kivičs, vērīgākie sociālā tīkla Facebook lietotāji pamanījuši dažas sakarības.

Visspilgtākā - video redzami apsargi, ar kuriem aktieris tagad pēc Kiviča piekaušanas draudiem dodoties uz Valmieras teātri.

Jāpiebilst, ka pirms pāris dienām Iklāvs, kura radītās karikatūras dēļ tik ļoti sadusmojies Kivičs, savā darba vietā bija ieradies "būdīgu kungu" pavadībā un par to ziņoja arī sociālajos tīklos.

"Sveicieni visiem no Liktenīgā. Gribēju pateikt, visi ir laipni aicināti šeit, Valmieras teātrī. Nevienam nav jāsatraucas. Šie vīri parūpēsies par ikvienas Lienes, bērna un vecvecāka drošību," tā sociālajā tīklā facebook publicētā video stāstīja aktieris Pauls Iklāvs.

Jau vēstīts, ka mūziķi Andri Kiviču šīs nedēļas sākumā pamatīgi sadusmoja aktiera Paula Iklāva, kurš sociālajos tīklos darbojas arī kā "Liktenīgais" publicētā karikatūra. Pēc tam, kad ar to bija dalījušies desmitiem cilvēku, mūziķis aktīvi sāka karikatūras autora meklēšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:15

Jaunākās diskusijas