Vai Kiviča dēļ Valmieras teātrī parādījušies "būdīgi kungi"?

tautaruna.lv 13.janvāris 2019, 9:52
 
Ekrānšāviņš no video
Teju visu nedēļu cilvēki sociālajos tīklos un medijos aktīvi sekoja līdzi mūziķa, bijušā TV raidījuma vadītāja, Andra Kiviča izdarībām. Te viņš solīja izrēķināties ar ikvienu, kurš nodarīs pāri viņa mīļotajai, te klāstīja, ka, iespējams, pametīs Latviju. Kamēr viņš sociālajos tīklos nedaudz pieklusis, tikmēr Valmieras teātra aktieris Pauls Iklāvs, kura radītās karikatūras dēļ tik ļoti sadusmojies mūziķis, savā darba vietā ieradies "būdīgu kungu" pavadībā.
"Sveicieni visiem no Liktenīgā. Gribēju pateikt visi ir laipni aicināti šeit, Valmieras teātrī. Nevienam nav jāsatraucas. Šie vīri parūpēsies par ikvienas Lienes, bērna un vecvecāka drošību," tā sociālajā tīklā facebook publicētā video stāsta aktieris Pauls Iklāvs, kurš, iespējams, šādi reaģējis uz mūziķa Andra Kiviča izteikto piezīmi, ka viņš izrēķināsies ar ikvienu, kurš pazemos viņa Lieni. "Un, iespējams, varu izdarīt to arī Valmieras teātrī, izrādes vidū. Pēkšņi, ne no kurienes," pirms vairākām dienām sociālajos tīklos rakstīja mūziķis.

Jau vēstīts, ka mūziķi Andri Kiviču šīs nedēļas sākumā pamatīgi sadusmoja aktiera Paula Iklāva, kurš sociālajos tīklos darbojas arī kā "Liktenīgais" publicētā karikatūra. Pēc tam, kad ar to bija dalījušies desmitiem cilvēku, mūziķis aktīvi sāka karikatūras autora meklēšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas