Daneviča atklāj, cik saspringta mēdz būt viņas kā aktrises ikdiena

tautaruna.lv 12.janvāris 2019, 13:45
 
Gints Ivuškāns/F64 Photo Agency
Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča vietnē Instagram dalījusies ar pārdomām par savu dzīvi, atklājusi, cik saspringta un nogurdinoša mēdz būt viņas ikdiena, dažbrīd strādājot pat septiņas dienas nedēļā.
"Kāds ir tavs ikdienas rāmis? Grafiks. Kas ir nemaināmie lielumi, kurus laiks iemīļot, un kuras detaļas mēs pietiekami nenovērtējam? Mans "grafiks" ir 6 DARBA dienas nedēļā vienmēr un 7 darba dienas reizi pa reizei. Ar mošanos 7.45, suņu staidzināšanu, rīta kafiju, darbu no 10-14, pusdienu pauzi, došanos uz mežu/parku ar puišiem, ikdienas pienākumu veikšanu un atgriešanos darbā no 17.30- 22+. Vakara vanna un/vai našķošanās un/vai seriāls līdz pusnaktij un tad cerība uz labu miegu līdz 7.45," raksta Daneviča.


Viņa atzīst, ka mistiskā veidā pamanās darbu apvienot gan ar attiecībām, studijām, sesijām, kursa darbiem, rūpēm par veselību, grāmatu lasīšanu un citiem sevis iepriecināšanas veidiem.

"Kas un, cik daudz ir norma, ja vēlamies paveikt (un IEMĀCĪTIES DARĪT), ko jēdzīgu un darīt to kvalitatīvi, un, cik daudz ir "par daudz"? Ar ko (ne) salīdzināt?" jautā aktrise.

View this post on Instagram

A post shared by Darta Danevica (@darta_avant) on

Jāatzīmē, ka Daneviča aktrises darbu apvieno ar tiesību zinātnes studijām. Taču ar aktieri Niklāvu Kurpnieku viņu vieno romantiskas attiecības jau divus gadus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas