"Ko jūs darāt?" Kiviča sieva sagatavojusi atbildi viņa jaunajai mīļotajai

tautaruna.lv 10.janvāris 2019, 17:09
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Nu jau teju visu nedēļu sabiedrība turpina runāt par mūziķa Andra Kiviča rīcību sociālajos tīklos. Kamēr vieni komentē viņa izdarības, tikmēr citi pamanījuši, ka publiski ar "laipnībām" apmainījusies Andra mīļotā Liene Skulme un bijusī sieva Madara.

"Domāju, kāpēc ir tā, kā ir. Skaisti žurnālu vāki ar Madaras bildēm, bērniem un apmelojumi. Madara, kurai jau ilgi ir citas attiecības ar džeku, kurš nav viņas vīrs. Atzinās pati. Un viņa atļaujas kaut ko pārmest Andrim vai man, kuras bērnus es mīlu kā savējos [...]" ierakstā sociālajā tīklā facebook vakar rakstīja mūziķa Andra Kiviča jaunā mīļotā Liene Skulme. Šo ierakstu pamanījusi arī Andra bijusī sieva Madara, kura nav palikusi atbildi parādā.

"Liene, ko jūs darāt? Man nekādas citas attiecības nekādu ilgu laiku nav, pieaudz. Tas, ka vīrieši uzdrīkstas ar mani runāt pēc škiršanās- tā diezvai ir Tava darīšana. Es esmu atvērta dzīvei, sabiedrībai. Veltu visu laiku trim darbiem un meitiņām, jūsu lietās nejaucos. Dzīvo, baudi un liec mieru manai ģimenei un manam privātumam! Sevi apmelot neļaušu. Es Tevi neaiztieku, un manās un pagaidām vēl mana vīra attiecībās arī lūdzu nejaucieties.Viss, lai izdodās Jums gūt sirdsmieru. Andrim es vēlu visu labāko un patiesi, ar vai bez Jums," raksta Madara.

Jau vēstīts, ka šonedēļ īstu vētru sociālajos tīklos sacēlusi Valmieras teātra aktiera Paula Iklāva publicēta karikatūra ar Lieni Skulmi, pēc kuras apskates mūziķis Andris Kivičs pat solījis izrēķināties ar ikvienu, kurš apvainos viņa mīļoto.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:20

Jaunākās diskusijas