Stendzenieks pasaka, ko domā par Kiviču; Andris un Liene pošas pamest Latviju

tautaruna.lv 10.janvāris 2019, 10:21
 
Dmitrijs Suļžics, F64 Photo Agency
Jaunais gads Latvijas publiskajā telpā iestājies skaļi par ko parūpējies pašmāju "saldais pārītis" - mūziķis un partijas "KPV LV" biedrs Andris Kivičs un viņa mīļotā Liene Skulme. Pamatīgas dusmas mūziķī radīja karikatūra, kurā Liene attēlota kā nāve un Andris ir viņas nākamais "upuris". Tas izsauca skaļus paziņojumus gan no Kiviča, gan no sociālo tīklu lietotājiem. Intervijā portālsm skaties.lv Liene paziņojusi, ka plāno ar Andri pamest Latviju.

Pēc skaļajiem paziņojumiem piekaut to, kas aizvainos Lieni, kā arī pārmetumiem sabiedrībai par pāra nosodīšanu, intervijā skaties.lv Liene un Andris paziņo par plāniem pamest Latviju un pārcelties uz dzīvi ārzemēs.

Pāris apgalvo, ka vēlas pamest Latviju ar visiem 6 bērniem. Lienei Skulmei no iepriekšējām attiecībām ir 3 bērni, tāpat arī Andrim Kivičam. Mūziķa bijusī sieva Madara jau žurnālam "Vakara Ziņas" teikusi, ka abas kopīgās meitas neatdos.

”Es atzīšos - jūtos ļoti slikti, redzot, ko cilvēki par mums runā internetā, redzot tās karikatūras. Tas ir neizsakāmi aizvainojoši. Tajā pašā laikā es apzinos, ka man blakus ir fantastiskākais cilvēks pasaulē. Lai ko tu man jautātu, es viņu aizstāvēšu it visā. Par ierakstiem internetā runājot, - es uzskatu, ka tik atklāts var būt tikai īsts vīrietis," Kiviču aizstāv mīļotā.

Intervijā arī Andris norāda, ka draudus piekaut un apvainojumus sociālajos tīklos nav publicējis alkohola reibumā.

“Tas, ka mēs šeit nepaliksim, ir skaidrs kā diena. Ne šeit mums dzīvot! Paskaties, kas sabiedrībā notiek! Vai svešu attiecību apspriešana internetā un tādas negācijas ir sabiedrības norma? Mēs ar to nesamierināsimies. Man ir radinieki Amerikā, bet tas ir tikai viens no variantiem. Pagaidām vēl nezinām, uz kurieni brauksim, taču tas, ka Latvijā nepaliksim, ir pilnībā skaidrs,” apgalvo Liene Skulme.

Taču sociālajos tīklos diskusijas nerimstas un savas domas izteicis arī reklāmas speciālists Ēriks Stendzenieks, veltot skarbus vārdus Andrim Kivičam.

Ekrānuzņēmums/Facebook

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:59

Jaunākās diskusijas