Slavenais fotogrāfs Sokolovs piedzīvojis ļoti neērtu mirkli

tautaruna.lv 7.janvāris 2019, 17:23
 
F64 Photo Agency
Slavenais latviešu fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs sociālajā tīklā facebook publicējis ierakstu, kurā apraksta neparastas situācijas, ko piedzīvojis fotosesiju laikā.

"Kas var notikt "ne tā" manā darbā? Es strādāju jau 18 gadus un ļoti paļaujos uz savu profesionalitāti. Es zinu, lai arī kas nenotiktu, kliente jebkurā gadījumā būs apmierināta. Bet dažreiz ir bijušas situācijas, kad likās, ka dieviņš grib mani pārbaudīt," raksta fotogrāfs.

"Biežākais - modele atnāk uz fotosesiju "vannā", bet pēdējā mirklī es secinu, ka atslēgts ūdens. Risinājums ir vienkāršs - piedāvāju jebkuru citu fotosesijas veidu, bet pa "vannas" fotosesijas cenu. Stresa līmenis vidējs."4

"Vēl bija stulba situācija, kad fotografēju vannasistabā un no manām šķībajām rokām fočuks nokrita uz flīzēm. "Nekas nekas", smaidot pateicu modelei un turpināju darbu ar rezerves kameru. Meitene tā arī neuzzināja, ka finansiāli tas ir tas pats, ka ja es ar mašīnu nonestu luksaforu ."

Tāpat Aleksandrs neslēpj, ka reiz gadījusies tāda situācija, ka nācies pat raudāt. "Bija arī tā, ka fotosesijas laikā man uzrakstīja draudzene, ka viņai vairs nav jūtu pret mani ,un ka viņai ir citas attiecības, un ka mums viss ir beidzies. Es turpināju fotogrāfēt un komunicēt ar modeli, bet asaras kā divas upes tek. Un neko nevarēju izdarīt - ar prātu sapratu, ka viss ir normāli, ne pirmā un ne pēdējā. Bija ļoti neērti klientes priekšā."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas