Ģimene atklājusi iepriecinošas ziņas par Šumahera veselības stāvokli

tautaruna.lv 17.decembris 2018, 14:35
 
Reuters/Scanpix
F1 pilots vācietis Mihaels Šumahers turpina cīņu, lai atlabtu no 2013. gadā notikušā negadījuma, kurā smagi traumēja galvu. Izskanējušas priecīgas ziņas par sportista atlabšanas gaitu, vēsta "Daily Mail".

49 gadus vecais vācu sportists guva smagu galvas traumu slēpošanas kūrortā Alpos 2013. gadā. Līdz šim ģimene nav dalījusies ar publiskiem paziņojumiem par Šumahera veselības stāvokli. Sportists atlabst savās mājās Šveicē.

Britu medijs "Daily Mail" apgalvo, ka Mihaels pēc 5 gadus ilgā atlabšanas procesa vairs nav piekalts pie gultas, kā arī nav atkarīgs no dzīvību uzturošajām iekārtām. Pēc negadījuma sportists bija nekustīgs, kā arī nespēja runāt.

Medijs apgalvo, ka joprojām sportista atlabšanas procesam seko līdz ārsti un māsiņas, kā arī tiek veiktas nepieciešamās terapijas. Šumahera medicīniskā aprūpe izmaksā vairāk nekā 55 000 eiro nedēļā.

Sarunā ar ģimenes locekļiem un draugiem, "Daily Mail" uzzinājis, ka Šumaheru varētu pārvietot uz klīniku Dalasā, Teksasas štatā ASV, kur eksperti specializēja smadzeņu traumu ārstēšanā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:26

Jaunākās diskusijas