Stepaņenko, iespējams, pamatīgi apzagusi Petrosjanu

tautaruna.lv 13.decembris 2018, 14:11
 
Tass/Scanpix
Pirms pāris dienām notika kārtējā tiesas sēde, kurā tika skatīta humoristu Jevgēņija Petrosjana un Jeļenas Stepaņenko šķiršanās lieta. No Petrosjana advokāta izdevies noskaidrot, ka tika apspriesta aptuveni 60 dārgu gleznu pazušana.

Advokāts Sergejs Žorins paziņojis, ka no dokumenta, kur aprakstīta visa bijušo laulāto kopīgā manta, pazudušas vairākas lapas. Advokāts neatrada informāciju, kur tiek uzskaitītas Petrosajana kolekcijas gleznas.

Runa esot par aptuveni 60 dārgāk gleznām.

"Varbūt kāds domāja, ka mēs nepamanīsim? Bet mēs visu pārbaudījām un secinājām, ka pietrūkst mākslas objekti un lietas," paziņoja advokāts.

Nav zināms, kur lapas palikušas, taču Žorins piebilda, ka līdz šķiršanās procesa sākumam gleznas atradās Petrosjana un Stepaņenko kopīgajā dzīvoklī, kur tagad dzīvo Stepaņenko un nelaiž Petrosjanu.

Kā jau zināms, 16.novembrī oficiāli tika šķirta Petrosjana un Stepaņenko vairāk nekā 30 gadus ilgusī laulība, kura kaimiņvalstī bija plaši atspoguļota un bagāta skandāliem.

Lai arī oficiāls iemesls tā arī nav paziņots, faktiski skaidrs, ka Stepaņenko šķiršanās procesu iesāka Petrosjana sānsoļu dēļ.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:12

Jaunākās diskusijas