VIDEO: Skatītājus sajūsmina Olgas Rajeckas spriganā dancošana

tautaruna.lv 12.decembris 2018, 15:09
 
Dmitrijs Suļžics, F64 Photo Agency
Vakar Ķīpsalas hallē Rīgā notika tūres "Mans draugs Mārtiņš Freimanis" noslēguma koncerts, kurā uzstājās mūžībā aizgājušā grupas “Tumsa” līdera Mārtiņa Freimaņa draugi un domubiedri. Starp tiem arī leģendārā latviešu dziedātāja Olga Rajecka, kura ne tikai koncerta laikā vairākas reizes mainīja tērpus, bet uzstājās īpaši enerģiski!

Dziedātājas spriganos dejas soļus iemūžināja koncerta apmeklētājs Artūrs, kurš sociālajā tīklā Facebook raksta: "Tā, lūk, šovakar Olga Rajecka iegrieza koncertā #MansdraugsMārtiņšFreimanis!"

Video vari noskatīties ŠEIT!

Ar skatītāja publicēto video savā Facebook profilā dalījusies arī pati Olga Rajecka, kurai dejošana nav sveša lieta - dziedātāja nodarbojas ar tautas dejām.

Žurnālam "Vakara Ziņas" māksliniece iepriekš apliecināja, ka tautas dejas pilnībā mainīja viņas dzīvi. Izdevumam Olga atklāja, ka, pievēršoties dejošanai un iegūstot rūdījumu, viņai ļoti ērti uz skatuves ir apvienot gan dziedāšanu, gan dejošanu.

Olga Rajecka ir latviešu dziedātāja un vokālā pedagoģe, pazīstama galvenokārt pateicoties dalībai grupās "Eolika" un "Turaidas roze", kā arī veiksmīgai solodarbībai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas