Frīdenberga draudzene: Negribēju dzirdēt ārstu teikto - Valtera laiks ir skaitīts

tautaruna.lv 12.decembris 2018, 13:08
 
F64
Kopš dziedātāja Valtera Frīdenberga nāves ir pagājuši jau divi mēneši, un viņa draudzenei Kristīnei Paeglei joprojām ir grūti runāt par visu, kas noticis, tostarp, par Valtera dzīves pēdējām dienām.

Atklātā intervijā žurnālam "Ieva" Kristīne atklāj - to, ka cerības vairs nav, viņa saprata septembra vidū.

"Man līdz galam nebija skaidrs vai drīzāk negribēju dzirdēt, kad ārsti teica - Valtera laiks ir skaitīts. Man likās, kamēr es varu viņu kaut kur aiznest vai aizvest, tas nevar notikt. Bet, kad sāpes vairs nebeidzās, kaut arī tika lietotas zāles, zuda gan spēki, gan ticība," sacīja Kristīne.

Runājot par Valtera pēdējām dienām, Kristīne neslēpa, ka spēks zuda, Valters mazāk komunicēja, nepakļāvās uzmundrinājumiem.

"Beigās viņš kļuva kā Bendžamins Batons, kurš ar katru dienu kļuva arvien bezspēcīgāks. Kā mazs bērniņš - pavisam kluss, pavisam vājš. Tāds, kurš nevar vairs izturēt. Tas ļoti sāp. Pēdējā vakarā satiku gaitenī ārstu, un viņš man vaicāja, vai zinu, ka Valters var šovakar aiziet. Man gribējās teikt - beidziet..." pauda Kristīne.

Jau vēstīts, ka pēc ilgstošas cīņas ar slimību trešdien, 17.oktobrī, 30 gadu vecumā mūžībā aizgājis mūziķis un televīzijas raidījumu vadītājs Valters Frīdenbergs.

Frīdenbergs cīnījās ar ļaundabīgu audzēju, un labdarības portāls "Ziedot.lv" pagājušā gada ziemā aicināja iedzīvotājus ziedot līdzekļus Frīdenberga ārstēšanas terapijām Vācijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:56

Jaunākās diskusijas