Sabiedrība sajūsmā par Meganas Mārklas izskatu svinīgā pasākumā

tautaruna.lv 11.decembris 2018, 19:30
 
EMPICS Entertainment/Scanpix
Britu modes balvu pasniegšanas ceremoniju Londonā pirmdien, 10. decembrī, īpaša iemesla vadīta, lai godinātu savas kāzu kleitas franču modes nama „Givenchy” dizaineri, anglieti Klēru Veitu-Kelleri, apmeklēja arī Saseksas hercogiene Megana Mārkla.

Prinča Harija sieva Megana raisījusi ļaužu sajūsmu, jo bija uzvilkusi elegantu melnu "Givenchy" kleitu, kas izcēlusi viņas vēderu, ko Megana turējusi ar abām rokām.Tērpu viņa bija papildinājusi ar zelta rokassprādzi. Meganai arīdzan bija visai ierastais matu sakārtojums - cope, atstājot brīvi krītošas šķipsnas gar seju.

"Tas ir ļoti liels pagodinājums būt šeit, atzīmējot britu modi un britu dizaineri ir manas jaunās mājas Apvienotajā Karalistē," Megana sacīja publikai.

Saņemot savu balvu, Saseksas hercogienes kāzu kleitas darinātāja Klēra pateicās Meganai par to, ka viņa viņai uzticējās un ļāva izveidot kleitu priekš savas lielās dienas. "Es esmu iepazinusi Meganu ļoti personiskā līmenī. Iegūt kādu kā viņa, kas tev uzticas satriecošākajā momentā savā dzīvē, tas ir tikai pats neticamākais gods. Es tev nevaru pietiekami pateikties, tādēļ, ka tas bija pats skaistākais moments," sacīja britu dizainere.

Jau vēstīts, ka Lielbritānijas prinča Harija un viņa sievas Meganas kāzas notika šī gada 19. maijā. Pēc kāzām abi dēvējami par Saseksas hercogu un hercogieni. Par Meganas grūtniecību kļuva zināms 15.oktobrī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas