Ap Laimas Vaikules festivālu sacēlies pamatīgs skandāls

tautaruna.lv 11.decembris 2018, 12:15
 
F64
Baumo, ka nākamgad Laimas Vaikules rīkotais festivāls Jūrmalā "Laima Rendezvous Jūrmala" varētu nenotikt, jo tā rīkotāju komandu pametis organizatoru komitejas priekšsēdētājs Aleksandrs Šenkmans, vēstīja izdevuma "Kas Jauns" žurnālists Juris Vaidakovs rakstā "Vaikules festivāls vairs nenotiks?".
Baumo, ka Šenkmans aizgājis, līdzi paņemot visus savus cilvēkus, nākamā festivāla plānus un grāmatvedības pierakstus, atstājot Vaikuli un viņas cilvēkus gluži kā pie sasistas siles, turklāt vēl ar finansiālām problēmām, kā dēļ pat Laima pārdodot savu māju Jūrmalā.

Savukārt festivāla organizatore, MicRec valdes priekšsēdētāja Elita Mīlgrāve uzsver, ka baumas par Laimas festivāla beigām ir pārspīlētas.

"No tā, vai viņš ir vai nav komandā, nekas nemainās - viss šis festivāls turas uz Laimu un mani," teica Mīlgrāve, piebilstot, ka vēl nav skaidrs, Šenkmans būs vai nebūs organizatoru komandā.

Viņa pat sola, ka nākamais Vaikules festivāls būšot īpaši grandiozs, jo tas būs jubilejas festivāls, kas notiks jau piekto reizi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas