Zināms, kas rakstīts tēva vēstulē Meganai Mārklai

tautaruna.lv 10.decembris 2018, 17:51
 
AFP/ SCANPIX
Saseksas hercogienei Meganai Mārklai šie pēdējie mēneši nav bijuši viegli. Par spīti priecīgajai ziņai par viņas grūtniecību, presē arvien parādās neglaimojoši raksti par viņas attieksmi karaļnamā. Turklāt sava loma dāmas nedienās ir arī viņas tēvam Tomasam.

Tomass Mārkls, kurš jau neilgi pēc Meganas un Lielbritānijas prinča Harija kāzām intervijā presei atļāvies stāstīt par to, ko runājis privātā sarunā ar meitu un znotu, tagad atklājis, ko uzrakstījis vēstulē, kas nosūtīta meitai, kura ar viņu izvairās sarunāties.

Izrādās, ka tajā viņš Meganai norādījis un centies atgādināt, ka ne vien viņš nav perfekts, bet tāda nav arī britu karaliskā ģimene. "Atšķirībā no Harija, es nekad neesmu meties kails baisenā, un vilcis nacistu formas tērpu," norāda slavenības tēvs.

Kāds Tomasa draugs centies arī iežēlināt tuviniekus norādot, ka šajos Ziemassvētkos Meganas tēvs būs viens un noteikti dosies uz bāru. Viņš negaidot arī vēstuli vai kartīti no Meganas, kura karaļnama dēļ pārtraukusi sazināties ar tēvu.

Jau vēstīts, ka Megana un princis Harijs apprecējās šī gada 19.maijā. Nākamā gada pavasarī pasaulē nāks abu pirmdzimtais.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:44

Jaunākās diskusijas