Nāk klajā ar neglaimojošu stāstu par Latvijā iepazītu "slavenību"

tautaruna.lv 10.decembris 2018, 17:35
 
Ekrānšāviņš draugiem.lv
Pirms krietna laika skatītāji TV ekrānos varēja vēro šovu "Patiesības spogulis", kur vienā no sērijām uzmanība tika pievērsta jaunai dāmai Laurai un viņas mīļotajam Mārtiņam. Lai gan abi šobrīd gājuši šķirtu ceļu, Laura atklājusi, ka par spīti visam vēl ir nelabvēļi, kuri cenšas postīt viņas dzīvi. Tiesa, ar šo faktu nav bijis mierā kāds tuvs ģimenes draugs, kurš atklājis patiesību.

Laura, kura portālam "skaties.lv" iepriekš pastāstīja par nelabvēli, kas it kā posta viņas laimi, nav atklājusi, ka šī persona patiesībā ir viņas mamma. Tiesa, stāsts gan neesot gluži tāds, ka saka pati meitene.

Kāds ģimenes draugs atklājis, ka dāmas mamma viena pati teju visu dzīvi rūpējusies par viņu.

"Labākais, ko Laura var darīt šajā situācijā, ir nevis anonīmi zākāt mammu internetā, bet gan vienkārši piezvanīt mammai un izrunāties. Jo, lai arī mamma meitu sazvanīt centusies neskatāmas reizes, pati Laura šo mēnešu laikā ar mammu nav centusies sazināties," sarunā ar "skaties.lv" norāda ģimenes draugs.

Viņš arī neslēpj, ka neskaitāmas reizes Lauras mamma meiteni burtiski izglābusi no dažādām likstām, neskatoties uz to, ka pati iekūlusies parādos. Tiesa, brīžos, kad meitai esot nepieciešama nauda vai ēdiens, viņa par mammu atceroties.

Vairāk par šo stāstu uzzināsi šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas