Kristena Bela ar vīru saviem bērniem atklājusi patiesību par Ziemassvētku vecīti

tautaruna.lv 10.decembris 2018, 15:30
 
Reuters/Scanpix
Miljoniem bērnu pasaulē Ziemassvētku vecītim uz Ziemeļpolu sūta vēstules, tajās norādot savas kvēlākās vēlmes, taču aktieru Deka Šeparda un Kristenas Belas meitas uzzinājušas, kur patiesībā nonāk šīs vēstulītes, vēsta "Inquisitr".

Sniedzot interviju žurnālam "US Weekly" aktieris Deks Šepards skaidroja, kādēļ ar sievu nolēmuši meitām Linkolnai un Deltai pastāstīt patiesību par Ziemassvētku vecīti.

"Šis būs ļoti strīdīgs jautājums", Šepards teica, apciemojot Losandželosas bērnu slimnīcu pirmdien, 3. decembrī. "Man ir fundamentāls noteikums, ka es nekad viņām nemelošu, kas dažbrīd ir izaicinoši," minēja aktieris.

Šepards skaidroja, ka viņa piecus gadus vecā meitiņa Linkolna sākusi uzdot jautājumus par noslēpumaino dāvanu devēju, uz ko viņš nevilcinoties atbildējis, neslēpjot patiesību. "Es biju tāds - "tu zini, ko?" Šī ir tāda jautra lieta, kad mēs izliekamies, kad ir Ziemassvētki," viņš sacīja. Taču neraugoties uz to, ka aktieru meitiņas zina, ka Ziemassvētku vecītis nav īsts, viņas joprojām ir vecīša, kurš dzīvo Ziemeļpolā, fanes.

Šepards un Bela ar šo izdarīto soli vēlējās saviem bērniem iemācīt, ka "došanas gars" būtu jāsaglabā visa gada garumā, nevis tikai brīvdienu sezonā, iedrošinot meitenes kaut ko uzdāvināt saviem draugiem, kad tie atnāk ciemos paspēlēties. "Mēs gribam parādīt, ka uzdāvinātā lieta tev var sniegt prieku, kad tu to saņem, bet redzot, ka tā var kādu citu padarīt laimīgu, citreiz sniedz pat vēl jautrāku sajūtu," skaidroja aktieri.

View this post on Instagram

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on

Kā zināms, aktrise Kristena Bela ar Deku Šepardu ir kopā jau 11, taču laulībā abi nodzīvojuši piecus gadus, radot divas burvīgas meitiņas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas